Programul eMAG „Deschide România” a atras 2.000 de producători din toată țara

La trei ani de la lansare, programul Deschide România, dezvoltat de eMAG, a depășit pragul de 2.000 de producători din toate județele țării și peste 570.000 de produse disponibile prin program clienților eMAG.

eMAGÎn 2019, Deschide România a generat comenzi de peste 13 milioane de lei pentru producătorii români de pe întreg teritoriul țării, care au  vândut peste 200.000 de produse realizate 100% în România.

Bilanțul celor trei ani de program arată vânzări generate de aproximativ 30 de milioane de lei. Cele mai bine vândute produse au fost produsele textile, produsele home&deco, hainele pentru copii și jucăriile.

„După trei ani de program Deschide România, care susține micii producători locali să își dezvolte afacerea, vedem rezultate care  ne motivează să ne concentrăm și mai mult pe această platformă, parte din eMAG Marketplace. Am reușit ca, într-un timp destul de scurt, să triplăm numărul de comenzi plasate și să aducem în stoc peste jumătate de milion de produse fabricate 100% în România.

Deschide România aduce mai aproape de clienți o varietate mai mare de produse autohtone și valoare adăugată comunităților locale prin încurajarea economiei sociale”, a spus Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Top județe  în programul Deschide România (altele în afară de Ilfov):

1. Cluj – 108 companii
2. Iași – 68 companii
3. Timiș – 56 companii

Deschide România pune la dispoziția micilor producători platforma prin care  au  acces rapid, eficient și fără riscuri la piața de desfacere dezvoltată de eMAG, beneficiind în tot acest timp de suportul și expertiza eMAG în vânzarea online, acumulată în cei peste 18 ani de operare a produselor în regim propriu. Totul se realizează prin intermediul tehnologiei care, la rândul ei, este „made in Romania”, scopul urmărit fiind acela de a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților care vor să consume produse autohtone.

Antreprenorii care doresc să se înscrie în program își pot alege orice domeniu de activitate, cu excepția industriei alimentare. Pentru a face parte din program, companiile producătoare trebuie să aibă o cifră de afaceri nu mai mare de 500.000 de lei în anul fiscal anterior și orice produs propus spre comercializare să fie fabricat exclusiv în România. Participanții la program beneficiază de un regim special de comisioane, iar ONG-urile nu plătesc comision.

eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, serviciul de comandă instant.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 467 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Programul eMAG „Deschide România” a atras 2.000 de producători din toată țara
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.