Rolex disponibil de Black Friday la WatchShop

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online cu ceasuri originale din România, va participa pentru al treilea an consecutiv la evenimentul Black Friday. În premieră însă pentru piaţa din România, va include în ediţia de anul acesta a Black Friday şi ceasuri de lux marca Rolex, clienţii având astfel posibilitatea de a cumpăra celebrele produse elveţiene de măsurare a timpului la preţuri foarte avantajoase.

Black-Friday2014-Rolex

WatchShop pune la dispoziţia clienţilor la ediţia din acest an a Black Friday peste 1.500 de ceasuri şi accesorii și discount-uri de până la 90% la mărci precum Seiko, Timex, Tissot, Swatch, Calvin Klein, Casio, Fossil, Hugo Boss, Invicta, Festina, Accurist, Harley Davidson, Tommy Hilfiger, I’m Watch, Bulova şi altele.

Pe de altă parte, Rolex este doar unul dintre brandurile de lux care vor intra în ofertă. Ceasuri aparţinând şi altor branduri de lux renumite la nivel mondial vor avea discount-uri de până la 45%, WatchShop marcând astfel o premieră pe piaţa din România.

Pentru ediţia din 2014 a celui mai mare eveniment de shopping am îmbunătăţit oferta. Avem o gamă mult mai variată de branduri şi preţuri pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin ceas din ofertă va costa 149 de lei, iar cel mai scump va costa peste 10.000 de lei, exceptând brandurile de lux. Am făcut şi îmbunătăţiri de ordin logistic, astfel încât anul acesta vom expedia toate comenzile în maximum 48 de ore din momentul în care au fost procesate”, a declarat Cătălin Florea, CEO WatchShop.

Pregătirile Black Friday au început în urmă cu aproximativ jumătate de an şi au implicat discuţii şi negocieri cu toţi furnizorii WatchShop, lucru care a permis discounturi mai mari care se ridică anul acesta la peste 600.000 de lei.

Estimăm pentru ediţia de anul acesta a Black Friday, care va demara pe 21 noiembrie şi va ţine până pe 23 noiembrie, un număr de peste 1.500 de comenzi de aproximativ 200.000 de euro. Iar pe lângă preţurile avantajoase, clienţii vor mai beneficia şi de servicii cu valoare adăugată, precum garanţie extinsă sau posibilitatea deschiderii coletului la livrare”, a mai spus Cătălin Florea.

Clienţii care vor să nu mai aştepte însă până pe 21 noiembrie, pot achiziţiona ceasuri în orice moment la preţ de Black Friday. Astfel, cei care cumpără acum, iar ceasul achiziţionat va avea un preţ mai mic de Black Friday, vor primi diferenţa de bani. De asemenea, cei care se vor abona din timp la newsletterul WatchShop vor afla înaintea tuturor care sunt produsele şi reducerile de Black Friday.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *