S-a lansat Cofffe, o extensie Google Chrome care anunță când apar reducerile în magazinele online preferate

Lansat de un grup de antreprenori cu experiență în online, Cofffre este o extensie creată pentru browser-ul Google Chrome, care urmărește zilnic evoluția prețurilor în magazinele preferate. Odată instalată în browser, extensia urmărește paginile produselor dorite, iar utilizatorul e anunțat de scăderea prețurilor printr-un e-mail. Pot fi create chiar și liste cu mai multe produse pentru o consultare mai ușoară a reducerilor disponibile.

cofffre-team-outsideSe apreciază că există 5.000 de magazine online în România. Alte voci spun că ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comerț. Oricare variantă ar fi corectă însă, numărul lor este foarte mare pentru a putea fi urmărite de o persoană.

Cofffre economisește timp și bani în același timp. Îți arată reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din România și îți oferă o cale ușoară de a urmări mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atenționează când un preț mai bun e disponibil”, spune Răzvan Tîrboacă, co-fondator Cofffre.

Unde poate fi folosit Cofffe?

În faza actuală de dezvoltare, Cofffre monitorizează prețurile pe 15 magazine online, printre care se află eMAG, FashionDays, Noriel, F64, IKEA, Decathlon, Mango Outlet etc. Site-urile urmărite pot fi recunoscute după semnul Cofffre (simbolul coșului de cumpărături), care apare în colțul din dreaptă sus al tab-ului (paginii) din Chrome, atunci când magazinul online este accesat.

Mii de produse cu steag cadou

Cum funcţionează?

Odată ajuns pe pagina de produs, utilizatorul apasă pe simbolul Cofffre și produsul este adăugat în extensie, nu înainte ca acesta să poată fi plasat într-o listă. Se pot crea liste multiple, care pot fi consultate ulterior, printr-un click pe extensia Cofffre vizibilă în browser.

Din acest moment, utilizatorul își poate continua liniștit activitatea cotidiană. În momentul când un produs adăugat într-o listă primește o reducere de la magazinul online, un e-mail va fi trimis cu detalii despre discount-ul primit. De aici mai e doar un click până la achiziție.

Fondatorii Cofffre au în plan dezvoltarea produsului în mai multe direcții, care să crească oportunitățile de cumpărare și să ofere totodată sprijin magazinelor online.

Echipa Cofffre

Printre fondatorii Cofffre se află oameni cu experiență în dezvoltarea unor proiecte online, în marketing și business.

Orlando Nicoară – unul dintre pionierii publicității online în România și printre cei mai cunoscuți antreprenori de pe Internetul românesc. Orlando vine cu experiență în domeniul afacerilor pe web, având de-a lungul timpului funcții de conducere în companii cu activitate online. Actualmente, este implicat în dezvoltarea mai multor site-uri, co-fondator al hub-ului WeLoveDigital și partener în agenția digitală 1616.

Răzvan Tîrboacă – product manager și developer aflat în permanentă căutare de noi idei care să stârnească interesul investitorilor și să aducă beneficii utilizatorilor. Răzvan a lucrat la dezvoltarea unor platforme web în grupuri de publishing online. În 2010, a fondat AdCaptcher un start-up ce se adresa publisherilor internaționali, iar ulterior a pus umărul la dezvoltarea proiectului Preboo.

Andrei Petcu – developer talentat care caută mereu provocări noi și vine cu soluții rapide și viabile în fiecare proiect în care este implicat. A creat arhitectura Cofffre în timp record și lucrează cu dedicare la noile etape din dezvoltarea proiectului. Numele lui este legat de companii precum Mediafax și Preboo.

Cristian Manafu – fost jurnalist reinventat în organizator de evenimente, blogger cu vechime și un om pasionat de comunicare și marketing. A fondat una din primele agenții de social media din România și a dezvoltat prima platformă de cursuri de marketing digital de la noi. Atras de lumea start-up-urilor, Cristian a fost unul dintre susținătorii proiectului AdCaptcher.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *