Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt disponibile de astăzi pe CEL.ro

CEL.ro anunță disponibilitatea modelelor Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge, începand cu data de 16 aprilie.

Samsung-Edge

Cele două smartphone-uri Samsung au fost lansate la începutul lunii martie, în cadrul Mobile World Congress 2015.

Disponibile în 4 culori, cu o interfață nouă, optimizată și cu versiunea 5.0.2 Lollipop de la Android, cu interfața Touch Wiz, cele două modele de smartphone au la bază un procesor Exynos 7420, Octa-Core compus din Quad-Core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-Core 2.1 GHz Cortex-A57. Pentru a șasea generație Galaxy, Samsung aduce în atenția publicului un nou design și display-ul SuperAMOLED de 5,1 inch, cu rezoluție 2560×1440 pixeli.

Galaxy S6 și S6 Edge sunt dotate cu un obiectiv de 16MP, cu înregistrare 4K, cea mai bună cameră de pe piață la ora actuală. Dispozitivele vin, de asemenea, și cu sistemul de securitate KNOX și cu Gorilla Glass 4, care asigură o rezistență mult mai mare la zgârieturi.

Samsung Galaxy S6 are un preț de pornire de 3.299 de lei, livrarea fiind efectuată în 24 de ore de la plasarea comenzii. Oferta o găsiți aici.

Samsung Galaxy S6 Edge, cu display-ul curbat de 5,1 inch, oferă o experiență vizuală aparte si este disponibil la prețul de 3.899 de lei, cu termen de livrare de 24 de ore de la plasarea comenzii. Oferta completă aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *