60 de elevi și studenți vor primi lecții de IT și antreprenoriat în cadrul școlii de vară „IP Workshop”, cu sprijinul eMAG

În perioada 3-15 august 2020, cea de-a 14-a ediție a școlii de vară „IP Workshop” aduce împreună, cu sprijinul eMAG, 60 de elevi și studenți din România, Slovacia și Ungaria care vor participa la cursuri de IT și antreprenoriat susținute de profesori din România, SUA și Slovacia.

eMAG

În cadrul școlii de vară, care se va desfășura pentru prima dată în mediul online, elevii și studenții vor participa la cursuri și ateliere practice, cu sprijinul eMAG, din următoarele domenii: securitate cibernetică, Internet of Things, Machine Learning, dezvoltare web. În plus, vor fi organizate prezentări și ateliere având scopul de a le dezvolta spiritul antreprenorial. Astfel, alături de prof. Mark Wilson de la Universitatea din Rochester, New York, și de Flavia Oprea, doctorand al Universității Politehnica din București, ei vor învăța cum să valideze o idee de business, cum să negocieze o investiție și cum să țină o prezentare.

Scopul școlii de vară este de a crea un mediu în care, timp de două săptămâni, tineri ce împărtășesc pasiunea pentru tehnologie să lucreze împreună și să își dezvolte cunoștințele în diverse domenii specializate. Astfel, școala de vară „IP workshop” complementează școala tradițională, prin aplicarea cunoștințelor generale în domenii de actualitate.

Mulți dintre alumni „IP Workshop” lucrează acum, în țară sau străinătate, în companii de tehnologie de renume sau și-au dezvoltat propriile afaceri. În acest an, festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc pe data de 3 august la ora 19:00, invitat principal fiind Anca Drăgan, lector la UC Berkeley, specializată în robotică, cu focus asupra algoritmilor ce guvernează interacțiunea dintre oameni și roboți.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 483 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » 60 de elevi și studenți vor primi lecții de IT și antreprenoriat în cadrul școlii de vară „IP Workshop”, cu sprijinul eMAG
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.