Uber Eats introduce opțiunea Pick-up și în Timișoara

Uber Eats introduce și în Timișoara posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației.

Uber EatsZeci de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare și posibilitatea de a-ți ridica comanda în timpul pauzei de prânz sau în drumul către casă. Astfel, Uber Eats pune la dispoziția timișorenilor o modalitate rapidă și facilă prin care pot avea acces la mâncarea preferată – chiar dacă este vorba de cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului.

Începând de azi, la orice comandă de tip Pick-up de minimum 30 de lei, timișorenii vor primi o reducere de 10 lei prin utilizarea codului PRELUARE10, valabil până la data de 31 octombrie.

Timișoara se alătură celorlalte orașe din Europa unde opțiunea este disponibilă, alături de București, Paris, Londra, Stockholm sau Varșovia. Printre restaurantele care s-au înscris în program se numără Chopstix Ready to Box, Spartan, Restaurant Tinecz, The Drunken Rat sau Riviere Brasserie.

Serviciul „Pick-up” va oferi restaurantelor o alternativă de a-și crește afacerile cu ajutorul Uber Eats și va pune la dispoziția utilizatorilor o modalitate rapidă, ușoară și accesibilă de a comanda mâncare de la restaurantele preferate.

Ne dorim să sprijinim creșterea restaurantelor pentru ca acestea să devină afaceri prospere. Din acest motiv, lansăm acest serviciu pentru a ajuta și mai mult restaurantele cu unități de desfacere să își dezvolte afacerile, în timp ce oferim utilizatorilor o modalitate rapidă și convenabilă de a comanda mâncare la pachet, fie că e vorba de cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. Deși serviciul este încă un test și o oportunitate pentru noi de a învăța, așteptăm cu nerăbdare feedback-ul timișorenilor înainte de a optimiza și extinde opțiunea și în alte orașe”, a declarat Ioana Ilie, Country Manager Uber Eats România. 

Cum poate fi plasată o comandă cu opțiunea Pick-up?

  • Deschide aplicația Uber Eats
  • Selectează Pick-up (Preluare) în partea de sus, lângă Delivery (Livrare)
  • Pe ecran va apărea lista de restaurante care oferă această opțiune
  • Plasează comanda
  • Aplicația îți va trimite o notificare atunci când comanda este gata de preluare

Uber Eats are peste 220.000 restaurante partenere în mai mult de 500 de orașe din peste 36 de țări, conform rezultatelor din mai 2019. În România, serviciul a fost lansat în 2018, iar, în prezent, are peste 700 de restaurante partenere în București, de la localuri mici, afaceri de familie, până la mari lanțuri de restaurante. Timișoara este cel de-al doilea oraș din România unde poți comanda mâncarea prin Uber Eats. Durata medie de livrare a unei comenzi în Timișoara este de 35 de minute. Conform unui sondaj în rândul restaurantelor de top din București, colaborarea cu Uber Eats a ajutat 72% dintre proprietarii de restaurante să își crească afacerea, în timp de 47% dintre aceștia au raportat o creștere între 10% și 30%. 31% dintre respondenți se gândesc să angajeze mai mult personal pentru a acoperi numărul de comenzi în creștere.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Uber Eats introduce opțiunea Pick-up și în Timișoara
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.