VTEX: Au început înscrierile pentru programul de formare în domeniul comerțului electronic în șapte țări, inclusiv în România

VTEX, platforma enterprise de comerț digital, lideră în accelerarea transformării comerțului din America Latină, care se extinde în prezent la nivel internațional, a dat startul înscrierilor pentru Programul Digital Commerce Specialist (DCS). DCS este un program global de internship al cărui obiectiv constă în pregătirea viitorilor lideri din sectorul comerțului electronic. Noii absolvenți și studenții din ultimul an (din orice domeniu) care locuiesc în România, Argentina, Brazilia, Columbia, Mexic, Singapore și Spania pot depune cererile până la data de 12 septembrie.

vtex

Principalul obiectiv al programului constă în formarea profesioniștilor din întregul ecosistem de comerț electronic. Este o perspectivă pe termen lung, care îmbunătățește nu doar operațiunile noastre, ci și pe cele ale clienților și ale partenerilor noștri. Consolidăm angajamentul VTEX de a forma profesioniști în domeniul tehnologiei si comerțului. Deoarece considerăm că sectorul nostru este unul multidisciplinar, se poate înscrie orice nou absolvent care dorește să aprofundeze acest subiect și să urmeze o carieră în domeniul tehnologiei și al comerțului electronic. Prin experiențe practice, mentorat și un proces de învățare personalizat, accelerăm formarea acestor profesioniști și dezvoltăm lideri la scară globală”, afirmă Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Digital Commerce Specialist

DCS este o inițiativă globală cu o durată de doi ani, pe parcursul căreia candidații selectați beneficiază de o bursă, au parte de experiența unui post cu normă întreagă și parcurg module de învățare dezvoltate de Institutul EICOM (Institutul European de Management Comercial), o instituție cu o metodologie educațională independentă, sprijinită de VTEX. La finalul programului, profesionistul va avea capacitatea de a lucra în mai multe domenii, precum afaceri și dezvoltarea de produse, experiența clientului, marketing digital și operațiuni de creștere.

DCS, care a fost lansat în anul 2019 în Brazilia, acceptă cereri de înscriere o dată la șase luni. Principalele persoane vizate pentru program sunt cele cu competențe matematice și analitice solide, motivate de provocări și dispuse să încerce alternative și să își asume riscuri. În prezent există patru cursuri în desfășurare: două în Brazilia, unul în Argentina și unul în Spania.

Cei care doresc mai multe detalii cu privire la programul DCS pot participa la webinarele pe care VTEX le va difuza pe site-ul său web în următoarele câteva zile: 25 august (Brazilia), 1 septembrie (alte țări din America Latină), 6 septembrie (Spania), 7 septembrie (România) și 8 septembrie (Singapore). De asemenea, va exista o transmisie live pe contul de Instagram al VTEX din Brazilia, cu Mariano Gomide, fondator și co-CEO al companiei. Data urmează să fie confirmată.

Informații

 1. Programul Digital Commerce Specialist (DCS)
 2. Publicul vizat: noii absolvenți și studenții în ultimul an din orice domeniu, care doresc să urmeze o carieră în sectorul tehnologiei și al comerțului electronic.
 3. Depunerea cererilor se face aici.
 4. Calendarul programului:
 • până la 12 septembrie: depunerea cererilor
 • 25 august: webinar Brazilia
 • 1 septembrie: webinar LATAM
 • 6 septembrie: webinar Spania
 • 7 septembrie: webinar România
 • 8 septembrie: webinar Singapore
 • Data urmează să fie confirmată: Live cu Mariano Gomide, fondatorul VTEX și co-CEO
 • 3 ianuarie 2022: începutul programului

Pentru a afla mai multe despre inițiativele VTEX și despre posturile disponibile, vizitați: careers.vtex.com/

VTEX

VTEX (NYSE: VTEX) furnizează o platformă de comerț electronic SaaS pentru companii mari și pentru retaileri. Platforma noastră le permite clienților să își implementeze strategiile de comerț, inclusiv magazinele online, procese de integrare și gestionarea comenzilor (OMS). Aceasta permite o strategie de tip omnichannel și crearea de marketplace-uri pentru comercializarea de produse de la furnizori terți. VTEX a fost înființată în Brazilia, iar acum se extinde la nivel global, fiind lideri în accelerarea transformării comerțului electronic din America Latină. Platforma noastră este concepută pentru standarde și capacități la nivel enterprise. Mai mult de 2000 de clienți ne-au încredințat peste 2500 de magazine online active în 32 de țări. Acestea se bazează pe VTEX pentru a crea legături semnificative cu clienții lor.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » VTEX: Au început înscrierile pentru programul de formare în domeniul comerțului electronic în șapte țări, inclusiv în România

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.