Altex a deschis la Medgidia magazinul cu numărul 106 al rețelei naționale

Altex, unul dintre puținii retaileri electro IT din România, a deschis azi, 14 martie 2019, un magazin la Medgidia, în incinta centrului comercial Retail Park. Noul magazin din Medgidia este magazinul cu numărul 106 al rețelei naționale.

Altex

Magazinul Altex din Medgidia este situat pe Bulevardul Independenței, nr. 12. Clienții sunt așteptați cu ofertele speciale și sisteme de finanțare de 40 de rate fără dobândă prin cardurile de credit partenere sau prin credit, direct în magazin.

Altex Romania

Altex Romania este liderul pieței românești de retail din România în domeniul electro-IT de peste 15 ani, cu peste 4.000 de angajați. Misiunea companiei este de a oferi clienților cel mai bun preț, cea mai mare gamă de produse și servicii cu valoare adăugată. Prin rețeaua națională de 106 magazine Altex si 19 magazine Media Galaxy aflate în cele mai importante orașe din tară și magazinele online www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex a deschis la Medgidia magazinul cu numărul 106 al rețelei naționale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.