ALTEX a preluat RTC, distribuitorul de consumabile și mobilier pentru birouri

Complet Electro Serv, parte din grupul ALTEX, liderul pieței de retail cu produse electronice și electrocasnice, a preluat compania RTC Proffice Experience, distribuitorul de consumabile și mobilier pentru birouri, de la fondul de investiții Oresa Ventures. Din partea grupului ALTEX, tranzacția a fost asistată de Societatea de avocatură D&B David şi Baias.

ALTEX”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor.

Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

Tranzacția așteaptă aprobarea Consiliului Concurenței

Tranzacția a fost semnată la începutul lunii decembrie 2019, fiind supusă unor condiții suspensive, inclusiv primirea aprobării din partea Consiliului Concurenței. Asistența D&B David și Baias include consilierea Altex în toate etapele, până la încheierea tranzacției.

ALTEX România, companie deținută de omul de afaceri Dan Ostahie, este unul dintre cele mai mari grupuri de societăți cu capital privat românesc, care deține, printre altele, peste 100 de magazine electroIT.

Cu o experiență de peste 25 de ani, RTC este cea mai mare companie de import și distribuție de produse indirecte necesare pentru birou și mediul de lucru. Compania RTC furnizează soluții complete pentru companii: curățenie și igienă, echipamente de protecție, administrative, papetărie, birotică, mobilier, școlare și articole promoționale.

D&B David și Baias este societatea de avocatură afiliată PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări

ALTEX

Pornind ca start-up local în anii ‘90, ALTEX România a crescut durabil prin forte proprii, influențând comerțul de electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi prin rețeaua de peste 100 de magazine și prin site-ul www.altex.ro echipamente care sporesc confortul vieții, adecvate nevoilor clienților, la prețuri accesibile.

În plus, ALTEX vine în sprijinul clienților cu servicii care adaugă plus-valoare: servicii de consultanță la raft, platforma online, livrare la domiciliu, ridicarea produselor vechi, finanațare (rate) accesibilă, acțiuni promoționale.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia, ALTEX România și-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive și pe piața de voiaj, sport și vacanță, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluși-copii sau băuturi calde și reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX a preluat RTC, distribuitorul de consumabile și mobilier pentru birouri

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.