ALTEX redeschide magazinul din AFI Cotroceni, într-o variantă extinsă și modernizată

Magazinul ALTEX din AFI Cotroceni va fi redeschis joi, 21 aprilie 2016, în urma finalizării procesului de modernizare și extindere a suprafeței sale funcționale. Situat la etajul 1 al centrului comercial, lângă zona de joacă, magazinul va dispune de o suprafață de 750 de metri pătrați și de o gamă mai mare de produse, din categoriile IT, comunicații, electrocasnice mari și mici, auto și multimedia.

ALTEXCu ocazia redeschiderii magazinului, cel mai mare retailer electro-IT din România a pregătit prețuri speciale pentru diferite produse din portofoliu, precum televizorul LED Philips ULTRA HD, cu diagonala de 109 cm., care poate fi achiziționat la numai 1.299,9 lei, având aplicată o reducere de 500 lei, mașina de spălat Whirlpool, la capacitate de 6 kg., la numai 1.099,9 lei, preț redus cu 350 lei, și iPhone 6S, 16 GB, la doar 3.099,9 lei, având o reducere de 300 lei. Ofertele vor fi valabile în perioada 21 – 24 aprilie  2016, în limita stocului disponibil.

„Punem accent pe varietatea gamei de produse și calitatea serviciilor oferite, dar și pe forma în care acestea sunt puse la dispoziția clienților. Fie că achiziționează produse direct din magazin sau chiar online, vom continua să investim în soluții care să vină în sprijinul acestora, facilitându-le astfel accesul la experiențe de cumpărare îmbunătățite. Prin extinderea magazinului din AFI Cotroceni, clienții vor putea beneficia de mai multe oferte într-o singură locație, la cele mai avantajoase prețuri.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00 – 22.00, iar printre serviciile post-vânzare la care clienții pot apela se numără: posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție.

În plus, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de garanția „Cel mai mic preț din România!” în magazinele ALTEX, serviciu care subliniază prețurile imbatabile oferite de către retailer. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia cu o reţea națională de 93 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și un magazin online www.altex.ro,

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *