Altex deschide la București cel mai mare magazin din țară, după o investiție de peste 5 milioane de euro

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide cel mai mare magazin de profil din țară, ȋn Sectorul 6 al Capitalei, lângă Brico Depot, pe 30 septembrie. Unitatea se ȋntinde pe o suprafață mai mare de 5.000 de metri pătrați, iar investiția are o valoare de peste cinci milioane de euro.

altex

,,Continuăm să investim ȋn extinderea rețelei de magazine, atât ȋn București, cât și ȋn restul țării. Ne dorim ca toți românii să aibă acces la noile tehnologii, la produse și servicii de calitate, la cele mai bune prețuri din piață, cât mai aproape de casă”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul vine cu o ofertă la fel de generoasă, pe măsura suprafeței – peste 30.000 de produse. Amenajarea este una modernă, în linie cu procesul de tehnologizare și digitalizare al Altex. Prețurile vor fi semnalizate prin etichete electronice, care asigură o vizibilitate sporită a produselor și ofertelor la raft, dar și o actualizare ȋn timp real a acestora, ȋn conformitate cu cele din magazinul online. Experiența ȋn magazin este completată de existența display-urilor digitale, ce ȋnlocuiesc materialele promoționale pe hârtie.

Surprize și oferte speciale

Clienții care vor vizita magazinul, ȋn Calea Giulești, nr. 1-3, pe 30 septembrie, ȋn ziua inaugurării, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată. Doar ȋn această zi, magazinul va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 21:00, iar duminica, de la 9:00 la 20:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurattriajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex deschide la București cel mai mare magazin din țară, după o investiție de peste 5 milioane de euro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.