Altex continuă tradiția campaniei Black Friday de Iarnă

Altex, liderul pieței electro-IT din România, a dat startul primei campanii de Black Friday din 2022. Black Friday de Iarnă a ȋnceput joi, 17 februarie și durează o săptămână, până pe 23 februarie. Ȋn această perioadă, retailer-ul ȋși așteaptă clienții cu oferte la mii de produse, atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

altex

,,Black Friday de Iarnă a devenit o tradiție și este un eveniment de cumpărături apreciat de clienții noștri. Este o bună ocazie ca ei să-și reȋnnoiască tehnologia pe care o folosesc zi de zi, să aleagă produse noi, mai performante, cu un consum mai redus de energie. Promoțiile din campanie ajung până la 50%, iar produsele alese sunt din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, produse pentru copii, sport, mobilă etc.”, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Clienții Altex beneficiază de prețuri cu până la 50% mai mici la telefoane, tablete, electrocasnice mici și accesorii beauty. Produsele cosmetice, cele din categoria de sănătate și băuturile sunt, de asemenea, reduse cu până la 50%. Categoriile bricolaj, sanitare și mobilă au reduceri de până la 40%, iar laptopurile, gama IT și electrocasnicele mari, de până la 30%. Pentru acestea din urmă, clienții pot primi și un voucher de 150 de lei, dacă predau produsul vechi la schimb.

Magazinele Altex sunt pregătite pentru campania Black Friday de Iarnă

Clienții care au nevoie de mai multe informații despre produse și care doresc să le testeze, ȋnainte de achiziție, vor avea parte atât de varietate, cât și de consultanță de specialitate, de la personalul Altex din magazine.

Magazinele sunt pregătite cu stocuri suficiente pentru clienți și respectă toate reglementările ȋn vigoare. Sistemul modern de etichete electronice asigură ajustarea ofertelor ȋn timp real, pentru a asigura clienților cel mai mic preț din România.

Tot ȋn magazine, clienții pot beneficia de servicii de finanțare pe loc, cu dobândă promoțională începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și până la 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Și serviciul Altex Travel pune la bătaie reduceri la pachetele de călătorie. Cel mai avantajos pachet din campania de Black Friday de Iarnă a Altex Travel este un Circuit de 7 nopți ȋn Turcia – Antalya, Pamukkale, Laodicea, Hierapolis – care include: transport aerian, taxe aeroport, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, asistență turistică ȋn limba română, la numai 99 Eur/persoană.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de electro-IT din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex continuă tradiția campaniei Black Friday de Iarnă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.