Altex dă startul campaniei Black Friday de vară cu reduceri de până la 50%

Altex, liderul în domeniul electro-IT din România, a pregătit oferte semnificative la o gamă variată de produse în cadrul campaniei de vară Black Friday, care va începe joi, 10 august. Până pe 16 august, clienții vor putea achiziționa mii de articole cu un discount de până la 50%, disponibile atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din întreaga țară, cât și online, pe platformele altex.ro și mediagalaxy.ro. În plus, cumpărătorii care folosesc aplicația Altex se bucură de startul campaniei cu două ore mai devreme, de la ora 07:00 dimineața.

altex

Cele mai mari reduceri

Cele mai mari reduceri sunt înregistrate la produsele din gama de băuturi și cafea, de până la 50% iar articolele din categoria mobilier, sanitare și bricolaj au un discount chiar și de până la 40%. Electrocasnicele mari și produsele de climatizare pot fi comandate cu reduceri de până la 35%. De asemenea, articolele din categoria de entertainment & gaming, telefoane, tablete și smartwatch-uril au reduceri de până la 30%, alături de gama de electrocasnice mici, menaj și categoria de anvelope și electronică auto.

La achiziționarea produselor din gama de laptopuri, PC-uri, monitoare și imprimante, cumpărătorii vor avea parte de reduceri de până la 30%. Articolele pentru copii au reduceri de până la 30%, în timp ce cosmeticele și produsele pentru îngrijire personală au un discount de până la 25%. În ceea ce privește categoria de televizoare, audio-video și foto, aceasta înregistrează reduceri de 20% în timpul campaniei de Black Friday de Vară. De asemenea, în perioada 10-16 august, produsele de tip vehicule electrice și sport au reduceri de până la 20%.

Transport gratuit

Toate comenzile efectuate pe website sau în aplicația Altex, vor beneficia de transport gratuit, cu excepția produselor de mari dimensiuni și băuturi.

Campaniile Black Friday sezoniere sunt deja o tradiție pentru Altex. O tradiție în a organiza evenimente de cumpărături, în care clienții să poată achiziționa produsele dorite la cele mai mici prețuri din România. Fiecare dintre noi are o listă de produse, pentru care așteaptă momentul potrivit să le cumpere. Black Friday de Vară este un moment potrivit să ne satisfacem aceste nevoi. Inovația și avansul tehnologiei ne ușurează și ne îmbunătățesc viața, iar în multe cazuri ne ajută să fim mai eficienți în ceea ce privește consumul și costurile.” – Raul Filip, Director de Achiziții Altex România.

Exclusiv online, clienții pot opta pentru servicii de finanțare, la orice produs, cu rate fixe și dobândă începând de la 1% pe lună, asigurate de Credex, dar și de 36 rate fără dobândă prin cardurile de credit emise de băncile partenere.

Altex Travel

Altex Travel se alătură campaniei cu reduceri semnificative la pachetele de călătorie. În perioada 10-16 august, Altex Travel propune clienților o ofertă exclusivă pentru vacanță, sejur de 7 nopți, all inclusive, în Hurghada, Egipt, cu zbor charter din București, tarif începând de la 389 euro/persoană.

Alternativ, clienții pot alege un sejur de 7 nopți, all inclusive, în Antalya, Turcia, cu zbor charter din București, începând de la 389 euro/persoană.

Black Friday de Vară începe joi, 10 august 2023, la ora 07.00, în aplicația Altex, și de la ora 09.00 online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro, dar și în rețeaua națională de magazine Altex & Media Galaxy. Campania de Black Friday de Vară se încheie pe data de 16 august 2023, la ora 23.59.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Retailerul și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *