Altex anunță că peste 1000 de clienți sunt câștigători în cadrul campaniei “1 din 100 cumpărători primește toți banii înapoi”

Altex anunță că peste 1000 de clienți, posesori de cont Altex sau Media Galaxy, au fost desemnați câștigători și că vor primi valoarea integrală a tuturor cumpărăturilor realizate în perioada campaniei “1 din 100 cumpărători primește toți banii înapoi”. Premiile sunt acordate sub formă de vouchere ce pot fi folosite pentru achiziții viitoare timp de 1 an. Valoarea totală a premiilor oferite este de peste 1.256.853 lei.

altex

Am creat această campanie din dorința de a ne răsplăti clienții și de a evidenția numeroasele avantaje ale achizițiilor realizate folosind contul de client. Achizițiile unui cumpărător autentificat îi oferă acces nu doar la numeroase premii și campanii, ci dincolo de asta, are acces simplu și rapid, într-un singur loc, la toate documentele de care are nevoie, de la facturi, istoric comenzi fie magazin, fie online, retur sau 2x diferenţa., a spus Carmen Căpitănescu,  Director Marketing Altex România.

Altex și-a recompensat clienții, extrași prin tragere la sorți, direct proporțional cu numărul tuturor comenzilor realizate în perioada campaniei. Concret, cu cât au avut mai multe tranzacții autentificate, cu atât au câstigat mai mulți bani înapoi.

Cum a derulat campania

În magazinele fizice, la casele de marcat, clienții se pot autentifica fie cu numărul de telefon, fie prin scanarea codului QR disponibil în aplicația Altex. Astfel, experienţa de navigare şi cumpărături devine una mai simplă, mai rapidă şi mai plăcută. Deținătorii de cont Altex  sau Media Galaxy au într-un singur loc toate tranzacțiile și facturile, atât cele din online cât și pe cele din magazine. Mai mult decât atât, posesorii de cont client își pot rezerva produse în magazine, își pot crea o listă de produse favorite sau pot solicita un retur sau de 2x diferența la produsele cumpărate.

Participanții s-au înscris în campanie prin crearea sau autentificarea în cont client și prin exprimarea acordulului de înscriere în campanie, la momentul cumpărăturilor sau ulterior acestora, până în data de 2 martie. În campanie au fost eligibile doar persoanele fizice care dețin sau și-au făcut un cont online, pe site-ul Altex, Media Galaxy sau în aplicația Altex.

Printre produsele achiziționate de participanți au fost smartphone-uri, produse pentru copii, băuturi, mașini de spălat rufe, căști wireless, produse de îngrijire personală, detergenți, ceasuri smart, bratari fitness, cuptoare incorporabile, consumabile pentru imprimante, combine frigorifice, parfumuri și aspiratoare.

Aplicația Altex și cont client 

Aplicația Altex simplifică toate procesele, oferind într-un singur loc documentele necesare clienților, de la facturi, istoricul tranzacţiilor, suport clienți, 2x diferența și până la servicii de retur sau service.

 ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Retailerul și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, retailerul a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *