Altex Colentina a fost reamenajat cu o investiție de 500.000 euro în modernizare și tehnologizare

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din complexul comercial Carrefour Colentina.  

Altex

După o perioadă cu lucrări complexe de modernizare, tehnologizare și digitalizare, Altex Colentina își va întâmpina clienții, începând cu 25 februarie, într-un format cât mai apropiat de nevoile și obiceiurile actuale de consum.

Investiția în reamenajarea Altex Colentina se ridică la mai bine de 500.000 euro și securizează o experiență omnichannel completă. Astfel, magazinul, care se întinde pe o suprafață de peste 1.200 metri pătrați, a fost dotat cu tot necesarul unei interacțiuni digitale eficiente cu clientul.

Au fost introduse integral etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor, îmbunătățind automat experiența de cumpărare. Mai mult, info point-urile puse de retailer la dispoziția consumatorilor vin cu suport personalizat pentru căutarea produselor dorite.

De asemenea, clienții care vor trece pragul Altex Colentina vor avea acces la o gamă extinsă de servicii și soluții adaptate constant nevoilor acestora, precum: servicii de consultanță în achiziția de servicii de energie și gaze, opțiunea de livrare acasă în aceeași zi, atât pentru produsele de mici dimensiuni, cât și pentru cele cele de mari dimensiuni, cumpărate din magazin, posibilitatea achiziționării de asigurări pentru locuințe sau asigurări CASCO.

,,Continuăm să redefinim standardele de calitate când vine vorba de o experiență completă în magazin, cu un nou spațiu Altex ultramodern, complet digitalizat, interactiv, care răspunde nevoii clientului nu doar de produse, ci și de consultanță personalizată în procesul de achiziție.  Ne cunoaștem și ne respectăm clienții, suntem conștienți de așteptările lor, tocmai de aceea avem grijă ca toate magazinele Altex să le asigure o experiență unică și completă, atât online, cât și offline”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

În magazinul Altex din Carrefour Colentina, localizat pe Șoseaua Colentina nr. 426, Sector 2, București, clienții vor regăsi servicii de consultanță oferite de specialiști, alături de oferte special pregătite cu ocazia relansării. Magazinul va funcționa de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

Joi, 25 februarie, cu ocazia inaugurării, va fi deschis începând cu ora 7:00, iar primii 300 de clienți  care vor face cumpărături de peste 150 lei vor primi gratuit un set de măști de protecție.

Altex reiterează atenția sporită oferită în vederea protecției clienților și angajaților săi. Astfel,  Altex Colentina va respecta toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurattriajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex Colentina a fost reamenajat cu o investiție de 500.000 euro în modernizare și tehnologizare
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.