ALTEX deschide la Mioveni magazinul cu numărul 126 al rețelei naționale

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide, pe data de 30 iulie 2020, magazinul cu numărul 126 al rețelei naționale, situat în orașul Mioveni, pe Bd. Dacia, Nr. 11, pe locul unui fost magazin LIDL, relocat. Deschiderea noului magazin Altex este rezultatul unei investiții de 200.000 de euro.

Altex

Noul magazin din Mioveni se întinde pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați, comercializează o gamă extinsă de peste 30.000 de produse, dispune de o parcare de 54 de locuri și va funcționa de luni până vineri, între orele 09:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00 – 18:00.

Având în vedere contextual actual, marea deschidere este marcată online prin faptul ca retailerul acordă o reducere de 10% la coșul de cumpărături clienților locali, la înregistrarea pe pagina oficială: www.altex.ro/mioveni până pe 28 iulie 2020.

„Suntem la fel de emoționați și nerăbdători ca întotdeauna să îi cunoaștem pe clienții noștri. Reducerea de 10% va avea valabilitate 30 de zile pentru a evita aglomeratia și va putea fi folosită în perioada 30 iulie – 30 august, exclusiv în magazinul din Mioveni.

Ne adaptăm trendurilor și facem trecere treptată catre phygital retail în care online-ul și shopping-ul în magazinele fizice fuzionează pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărare completă și beneficii multiple precum click & collect, rezervă online, ridică în magazin, retur oriunde sau servicii de consultanță personalizată”, a declarat Abdulachim Edvin, Director Comercial ALTEX.

Dezvoltare durabilă

Întrucât retailer-ul și-a asumat un angajament pentru dezvoltarea durabilă și, implicit, pentru protejarea mediului, centrul de servicii din Mioveni este prevăzut cu un sistem de iliuminare cu LED pentru eficientizarea consumului de energie, dar și cu un sistem de încălzire și răcire VRF  (Variable Refrigerant Flow) pentru minimizarea variațiilor de temperatură și reducerea ciclurilor de pornit/oprit. Magazinul va avea și o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților, astfel, noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii Covid-19, aplicate la nivelul întregii rețele.

ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 126 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX deschide la Mioveni magazinul cu numărul 126 al rețelei naționale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Nu am reusit sa ma inscriu in ace campanie „reducere 10%”, daca se mai poate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.