ALTEX deschide la Pitești magazinul cu numărul 93 al rețelei

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în Pitești, în data de 14 aprilie 2016. Magazinul din Piteşti Mall dispune de o suprafață de 1.100 mp și de cele mai bune oferte pentru produsele din categoriile IT, comunicații, electrocasnice mari și mici, auto și multimedia, și va avea program de luni până duminică, între orele 10.00 și 22.00.

3Cu ocazia deschiderii noului magazin, ALTEX a pregătit prețuri speciale pentru diferite produse, printre care televizorul Samsung LED SMART TV Full HD, cu diagonala de 81 cm., la numai 1.099,9 lei și combina frigorifică INDESIT BIAA 13P, clasă energetică A++, la numai 999,9 lei. Ofertele speciale sunt valabile în perioada 14 – 17 aprilie 2016, în limita stocului disponibil. În plus, clienții vor putea beneficia de serviciile oferite de companie, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție.

„Ne bucurăm să ne extindem prezența în județul Argeș și astfel să fim mai aproape de clienții noștri la nivel local. Prin oferirea unui acces rapid la produse și servicii de calitate, venim în întâmpinarea nevoilor actuale ale clienților, care pun din ce în ce mai mult accent pe eficientizarea resurselor proprii, fie că vorbim de cele financiare sau timp. În calitate de lider al pieței electro-IT din România, considerăm că este datoria noastră să oferim consumatorilor experiențe de cumpărare îmbunătățite.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de garanția „Cel mai mic preț din România!” în magazinele ALTEX, serviciu care subliniază prețurile imbatabile oferite de către retailer. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

ALTEX România

este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 93 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *