ALTEX deschide un nou magazin în Constanța, ajungând la 94 de magazine la nivel național

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea celui de-al treilea magazin în Constanţa, începând cu data de 23 iunie 2016, ca parte a procesului de extindere a reţelelei de magazine început la finalul anului trecut. Noul magazin este amenajat pe o suprafață de 750 de metri pătrați, fiind situat în City Park Mall, în extinderea mall-ului din Constanţa (Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C). Odată cu deschiderea noului spaţiu, ALTEX ajunge la o rețea de 94 de magazine la nivel național.

ALTEX Cu ocazia lansării, ALTEX a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

  • Aer conditionat VORTEX, 9000 btu/ h, la numai 1099,9 lei (reducere 600 lei);
  • Televizor Samsung LED Smart TV full HD, diagonală 80 cm, la numai 1099,9 lei (reducere 200 lei);
  • Set cuptor şi plită incorporabile Electrolux, la numai 1499,9 lei (reducere 650 lei);
  • Samsung Galaxy S7, 32 GB, la numai 2899,9 lei (reducere 400 lei).

Toate promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii sunt valabile în perioada 23-26 iunie, în limita stocului disponibil.

 „ALTEX România a parcurs un proces continuu de adaptare la provocările economice, de regândire a strategiei de business conform modelului <<customer centric>> şi de diversificare a oportunităţilor şi experienţelor de cumpărare. Deschiderea celui de-al treilea magazin ALTEX din Constanţa este rezultatul firesc al cererii tot mai mare de produse electronice şi electrocasnice, dar şi a dorinţei noastre de a ajunge cât mai aproape de clienţii noştri, facilitându-le accesul la soluţii îmbunătăţite care să răspundă cât mai bine nevoilor lor”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

De asemenea, ALTEX oferă în noul magazin acces la serviciile post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service și garanție. Soluțiile sunt oferite atât clienţilor ALTEX, cât şi foștilor clienți Domo.

Mai mult, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare în toate magazinele ALTEX de garanția „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care evidențiază prețurile imbatabile oferite de către retailer. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia cu o reţea națională de 93 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și un magazin online www.altex.ro,

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *