Unul din cele două magazine ALTEX din Alba Iulia are o nouă înfățișare

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunţă finalizarea procesului de reamenajare a magazinului din Alba Iulia, situat în Alba Iulia Mall (Bd. Tudor Vladimirescu nr. 50 A).

ALTEXÎncepând cu data de 29 septembrie, cumpărătorii vor redescoperi un spaţiu modernizat ce va dispune de o suprafaţă de 750 metri pătrați, unde va fi expusă o gamă extinsă de produse din categoriile IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia.

„Reamenajarea magazinului din Alba Iulia Mall face parte din amplul proces de modernizare al reţelei noastre de magazine şi vine ca răspuns la cererea tot mai mare pentru produsele şi soluţiile pe care le furnizăm. În calitate de lideri pe piaţa locală de electro-IT, ne dorim să venim în întâmpinarea clienţilor atât cu o gamă variată de produse expuse într-un spaţiu modern, cât şi cu un raport bun calitate-preţ”, afirmă Daniel Mirea, Retail Director ALTEX.

Cu ocazia reamenajării magazinului din Alba Iulia Mall, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, ALTEX a pregătit oferte speciale din diferite game de produse:

  • Televizor LED VORTEX, cu diagonala de 81 cm, la numai 599,9 lei, cu o reducere de 200 lei;
  • Maşină de spălat ARCTIC, capacitate 6 kg, clasa energetică A+, la numai 799,9 lei, cu o reducere de 200 lei;
  • Laptop Lenovo, procesor Intel Core i3-5005U, 4GB, 500GB, la numai 1.199,9 lei, cu o reducere de 500 lei;
  • Smartphone Samsung Galaxy J1 2016, procesor Quad Core, memorie 8 GB, cameră foto de 5 MP şi 2 MP, la numai 499,9 lei, cu o reducere 250 lei.

În plus, cu ocazia redeschiderii, ALTEX oferă o serie de servicii de creditare atractive pentru clienţii ALTEX care achiziţionează produse în această perioadă:

  • 15 rate fără dobândă doar prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank;
  • 12 rate fără dobândă prin Banca Transilvania;
  • 24 rate cu dobândă 0%, prin UniCredit, fără adeverinţă de venit.

ALTEX mai deţine un magazin în Alba Iulia, situat în Retail Park. În ambele locaţii, ALTEX oferă clienţilor posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. De asemenea, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *