ALTEX ia locul fostului showroom Domo din incinta Kaufland Târgoviște

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui nou magazin în Târgoviște, în locul fostului showroom Domo din incinta magazinului Kaufland Târgoviște (str. Lt. Stancu Ion, nr. 2D).

blackfriday altexNoul spațiu vine în completarea listei de magazine în care compania pune în aplicare inovația adusă în acest an pe piața de profil privind experiența consumatorului, prin oferirea de servicii post-vânzare atât clienților ALTEX, cât și foștilor clienți Domo.

Astfel, potrivit noii politici ALTEX, toți clienții vor putea beneficia, pentru produsele aflate în gama sa, de posibilitatea de returnare a produselor în maxim 31 de zile de la cumpărare, garanție și service.

„Datorită capacității la care rețeaua noastră a ajuns astăzi, am putut prelua obligațiile pe care vechiul retailer le avea față de clienții săi și îi vom integra în sistemul nostru privind serviciile post-vânzare. Este o abordare pe care o considerăm potrivită pentru un lider de piață, arătând astfel o preocupare constantă față de nevoile clienților, fie că sunt ai noștri sau că fac parte din portofoliul altor retaileri electro-IT, care, din diferite motive, și-au încetat activitatea pe o piață.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Clienții vor găsi în noul magazin, care va funcționa de luni până vineri intre orele 9:00-21:00, sâmbăta între 9:00-20:00, iar duminca în intervalul 9:00-18:00, o gamă de peste 10.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru inaugurare. Acestea includ Led TV începând de la prețul de 799.9 lei, mașină de spălat de la 699.9 lei, la schimb cu un produs electrocasnic vechi. În plus, în perioada 13 – 15 noiembrie, vor putea fi achiziționate smartphone-uri pornind de la prețul de 599.9 lei și laptopuri de la 1049.9 lei.

De asemenea, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX ia locul fostului showroom Domo din incinta Kaufland Târgoviște

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.