ALTEX continuă implementarea de etichete electronice în toată rețeaua de magazine

Altex România, cel mai mare retailer electro-IT de pe piața locală, continuă si in 2021 eforturile de digitalizare și tehnologizare, prin implementarea integrală a etichetelor electronice în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara.

altex

Până în acest moment, 50 de magazine Altex si Media Galaxy au deja prețurile semnalizate exclusiv prin etichete electronice.

Introducerea integrală a etichetelor electronice precum și a display-urilor digitale profesionale asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor, îmbunătățind automat experiența de cumpărare. Decizia de a înlocui etichetele de hârtie și afișajul clasic cu tehnologia LED este conformă misiunii Altex de a redefini standardele retail-ului românesc când vine vorba de o experiență completă în magazin, dar și a strategiei grupului de a adopta și promova un comportament sustenabil și responsabil față de mediu.

„Ne-am asumat, în calitate de lider al retailului românesc electro-IT, misiunea de a redefini experiența clientului în magazin. Avem grijă ca aceștia să experimenteze toate beneficiile unei interacțiuni omnichannel eficiente – cea mai importantă fiind actualizarea prețurilor la online în timp real, posibilă acum datorită etichetelor electronice – să îmbine cât mai bine toate experiențele virtuale și fizice și să găsească noi modalități prin care magazinul rămâne un loc proaspăt, atrăgător și plin de satisfacție”,  a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Etichetele electronice permit afișarea prețurilor în timp real prin intermediul unui software  pentru gestionarea datelor care elimină orice posibilă greșeală de afișare sau diferență între prețul de la raft și cel de la casa de marcat. Totodată, noua tehnologie asigură actualizarea promoțiilor și a campaniilor de reduceri conformă informațiilor din magazinul online, oferind garanția celui mai mic preț.

Nu în ultimul rând, implementarea etichetelor electronice elimină în totalitate consumul de hârtie pentru afișajul de preț la raft, o decizie importantă în efortul Altex de a adopta măsuri exclusiv sustenabile și prietenoase cu mediul.

De la decizia de a consolida toate magazinele proprii în direcția energiei regenerabile, prin instalarea de panouri fotovoltaice, la adopția integrală a etichetelor electronice,  a sistemelor de iluminare cu LED  in magazine care au un consum redus de energie și a display-urilor digitale, Altex dovedește că tehnologia poate fi accesibilă tuturor într-o manieră responsabilă și sustenabilă.

Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX continuă implementarea de etichete electronice în toată rețeaua de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.