ALTEX investește 3 milioane de euro într-un magazin modernizat în Turda

ALTEX, liderul pieței de retail electro-IT din România, a inaugurat astăzi un nou magazin în Turda, în urma unei investiții de 3 milioane de euro.

altexActualul magazin este amenajat pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați și este situat pe Calea Victoriei nr. 32, în apropierea hypermarket-ului Kaufland.

Noul spațiu reprezintă o variantă extinsă și modernizată a vechiului magazin, localizat în Piața 1 decembrie 1918, nr. 34-36. Cu o investiție de peste un milion de euro în gama disponibilă în magazin, clienții pot găsi aici peste 10.000 de produse, din categoriile comunicații, IT, electronice și electrocasnice, multimedia și divertisment.

Investiția făcută de ALTEX în Turda reflectă politica organizației de a contribui la dezvoltarea pieței electro-IT din România și implicit de a crea noi locuri de muncă la nivel național. În plus, întrucât cererea pentru echipamente IT, electronice și electrocasnice a cunoscut un trend ascendent în 2015, deschiderea noului magazin reprezintă un pas firesc de a răspunde nevoilor actuale ale clienților. Decizia vizează totodată și dezvoltarea companiei, obiectiv stabilit în strânsă corespondență cu dinamica sectorului în care activăm”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

ALTEX lansează și o ofertă specială care include reduceri de pana la 30% la telefoane și de până la 50% la televizoare. În plus, în perioada 15-18 octombrie vor putea fi achiziționate televizoare începând de la prețul de 499 lei, laptop-uri de la 699 lei și tablete de la 179 lei.

Magazinul nostru va funcționa de luni până sâmbătă, în intervalul 9:00-21:00, de luni până sâmbătă, iar duminica în intervalul 9:00-18:00. Prin gama pe care o avem, vom continua să punem la dispoziția clienților produse de calitate la cel mai mic preț din Romania. În acest sens, am creat oferte dedicate, potrivite pentru orice tip de buget și valabile în limita stocului disponibil. Promoțiile pot fi consultate în catalogul pregătit pentru a marca inaugurarea de astăzi, însă colegii mei sunt gata să ofere toate informațiile necesare celor interesați direct în magazin”, a declarat directorul local Paul Cristea.

În ceea ce privește experiența de cumpărare a clienților, dincolo de consilierea oferită de către experții ALTEX în momentul achiziționării produselor, clienții vor putea beneficia de mai multe servicii, precum: rate flexibile fara costuri, livrare în 24 de ore, garanție extinsă, retur în 31 de zile.

Iubitorii de tehnologie beneficiază de serviciul ”Cel mai mic preț din România!”. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența. Acest serviciu subliniază prețurile imbatabile pe care compania le oferă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *