Altex inaugurează un nou magazin în Alba Iulia

Altex România continuă să își extindă rețeaua sa națională de locații fizice și investește în deschiderea unui nou magazin în orașul Alba Iulia. Noua locație va fi disponibilă publicului începând cu 31 august în incinta Carolina Mall, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii complementare, pe o suprafață comercială de peste 1300 mp. În perioada 31 august – 6 septembrie, clienții pot beneficia de oferte speciale la sute de produse.

altex

Situat pe Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 2, noul magazin dispune de un stoc variat de aproximativ 35.000 de produse și este echipat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, și etichete electronice care asigură o mai vizibilitate sporită a prețurilor la raft.

Printre ofertele de care clienții pot beneficia în ziua deschiderii, se numără și aparatul de aer condiționat Vortex, care beneficiază de o reducere de aproape 50%, Wi-Fi și kit de instalare inclus dar și de smart TV Samsung UHD diagonala 125 cm, la 1383 lei și smartphone Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, la prețul de 4999 lei.

Premii pentru 400 de clienți

Cu ocazia deschiderii noii locații, Altex premiază 400 de clienți. Astfel, primii 100 dintre cei cu achiziții de peste 250 lei primesc un storcator de fructe Tefal, în timp ce  primii 300 de clienți ce fac achiziții de peste 150 lei primesc o cutie de măști medicinale de protecție.

Deschiderea noii noastre locații din Alba Iulia este o sursă de mare entuziasm, aducându-ne mai aproape de comunitatea noastră din această zonă. Fiecare magazin inaugurat reprezintă pentru noi un pas înainte spre satisfacția clienților noștri din întreaga țară și o oportunitate să ne reînnoim promisiunea celui mai mic preț și a calității garantate„, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

În ziua inaugurării, noua locație Altex din Carolina Mall este deschisă publicului începând cu ora 10:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu activități plăcute, precum un cooking show, degustare de cafea DeLonghi, și alte surprize.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 31 august – 6 septembrie pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex din Carolina Mall.

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei

de a oferi clienților acces facil la o gamă largă de produse, cu un bun raport calitate-preț, alături de servicii de calitate, cum ar fi 2x diferența, livrare în doi oameni sau transport gratuit pentru comenzile online.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *