ALTEX deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, rețeaua națională ajungând la 97 de unități

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea celui de-al treilea magazin în Râmnicu Vâlcea, începând cu data de 7 decembrie 2017, rețeaua națională ajungând la 97 de unități.

ALTEXAcesta este cel mai mare magazin ALTEX din oraș, amenajat pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, fiind situat în noul centru comercial Shopping City (Str. Ferdinand nr. 38).

Odată cu deschiderea noului spaţiu, ALTEX ajunge la o rețea de 97 de magazine la nivel național și creează alte 20 noi locuri de muncă în oraș.

„Deschiderea unui magazin nou în Râmnicu Vâlcea este un parcurs firesc al dezvoltării pieței de electro-IT, al cererii clienților și al dezvoltării business-ului nostru cu obiectivul de a răspunde nevoilor clienților, oferindu-le o experiență cât mai bună de cumpărare. Este unul dintre cele mai mari magazine Altex deschise anul acesta și oferă clienților o gamă extinsă de produse la cel mai bun raport preț-calitate precum și servicii foarte utile precum rezervă online, ridică în magazin’, servicii de finanțare, servicii de livrare sau de 2X diferența’, serviciu care garantează cel mai mic preț” declară Daniel Mirea, Retail Director Altex România.

Cu ocazia lansării, ALTEX a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

 • Smartphone Samsung Galaxy S7 la 1699.9 lei
 • Smartphone Huawei P9 Lite 2017 la  649.9 lei
 • Tableta Lenovo Tab 4 la 259.9 lei
 • Laptop ASUS la 799.9 lei
 • Laptop ACER la 1099.9 lei
 • Consola XboxOne Slim 500 GB la 949.9 lei
 • Televizor LED Vortex high definition, diagonala 81 cm la 599.9 lei
 • Televizor LED Philips high definition, diagonala 80 cm la 749.9 lei
 • Televizor LED Teletech, diagonala 122 cm la 1099.9 lei, reducere 700 lei
 • Aspirator fara sac Electrolux la 219.9 lei, reducere 60%
 • Mașină de tocat carne Myria la 179.9 lei, reducere 40%
 • Storcător de fructe și legume Philips la 217.9 lei, reducere 50%
 • Mașină de spălat Arctic, capacitate 6 kg și clasă energetică A++ la 699.9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi
 • Ladă frigorifică Myria, volum 295 litri și clasă energetică A+ la 629.9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi.

Toate promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii sunt valabile în perioada 7-10 decembrie 2017, în limita stocului disponibil. Magazinul va funcționa începând cu 7 decembrie 2017 de luni până duminică, între orele 10.00-22.00.

Mai mult, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare în toate magazinele ALTEX de garanția „Cel mai mic preț din România!”, prin serviciul „de 2X diferenta” care evidențiază prețurile imbatabile oferite de către retailer. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

ALTEX  România

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 95 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, rețeaua națională ajungând la 97 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.