Altex redeschide magazinul din Grand Arena Mall în urma unui proces de extindere, modernizare și tehnologizare de peste 500.000 euro

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, redeschide, din 18 iunie, magazinul din centrul comercial Grand Arena Mall, în urma unor lucrări de extindere, modernizare și tehnologizare.

Altex

Magazinul Altex din Grand Arena Mall a fost extins cu 600 de metri pătrați, ajungând la o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Altex a investit peste 500.000 de euro pentru ca centrul de servicii să ofere o experiență omnichannel de primă clasă.

Noul magazin a fost dotat cu etichete electronice, ceea ce asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft. Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic reprezintă, astfel, o investiție, dar și o strategie de business cu efecte imediate: eficiență maximă în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin.

Soluția de afișaj electronic permite realizarea de modificări în timp real, iar software-ul utilizat pentru gestionarea datelor elimină orice posibilă greșeală de afișare sau diferență între prețul de la raft și cel de la casa de marcat.

,,Clienții se așteaptă la experiențe unice, atât online, cât și offline, tocmai de aceea ne-am propus anul acesta să aducem un nou format de magazine în care ne folosim și de instrumente digitale pentru a îmbunătăți întreaga călatorie de cumpărături a clienților. Ne dorim ca cei care vin în centrele noastre de servicii să nu simtă că se află într-un simplu magazin, ci într-un spațiu interactiv care le oferă idei noi, dar și soluții personalizate, în linie cu nevoile lor”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Altex România a redeschis și magazinul din Plaza România

La începutul lunii iunie, Altex România a redeschis și magazinul din Plaza România, iar modernizarea acestuia a însemnat o investiție de 500.000 de euro.

Proiectele de modernizare și tehnologizare a centrelor de servicii Altex fac parte din planul de investiții stabilit de retailer pentru acest an. În 2020, Altex România va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețeiei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie. Până la finalul anului, retailer-ul va inaugura cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp. De asemenea, Altex România se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).

În magazinul Altex din Grand Arena Mall clienții vor găsi o gamă de peste 40.000 de produse, servicii de consultanță asigurate de specialiști, dar și oferte special pregătite cu ocazia relansării.

Centrul de servicii Altex din Grand Arena Mall va funcționa în intervalul orar 10:00- 20:00.

ALTEX România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex redeschide magazinul din Grand Arena Mall în urma unui proces de extindere, modernizare și tehnologizare de peste 500.000 euro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.