ALTEX a modernizat unul dintre cele două magazine din Galați

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a redeschis vineri, 1 iulie, într-o formă reamenajată, magazinul situat pe Str. Oţelarilor nr. 13 din Galaţi.

ALTEXAmplul proces de modernizare la care a fost supus acest magazin ALTEX a fost realizat din dorinţa retailerului de a le oferi clienţilor posibilitatea de a se bucura de o experienţă de cumpărături îmbunătăţită. Astfel, aceştia vor avea acces la o gamă mult mai largă de produse din categorii precum IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia, toate expuse pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătrați.

Ca urmare a cererii crescute pentru soluţiile oferite, ne concentrăm permanent atât pe diversificarea gamei de produse, cât şi pe forma în care acestea vin în sprijinul clienţilor noştri. Astfel, am decis să investim în modernizarea unuia dintre magazinele noastre din Galaţi, unde clienţii să poată găsi mai uşor produsele de care au nevoie, să beneficieze de mai multe oferte şi să experimenteze un proces de cumpărare îmbunătăţit, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Cu ocazia redeschiderii, ALTEX a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

  • Combină frigorifică Whirlpool No Frost, capacitate 315 litri şi reducere de 800 lei,
  • la numai 1.399,9 lei; preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Ladă frigorifică Whirlpool, capacitate 133 litri şi clasa energetică A+, la numai
    699,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Televizor Samsung LED TV Full HD, diagonală de 80 cm şi media player USB,
    la numai 999,9 lei, preţ la schimb cu un televizor vechi.

Magazinul va funcţiona de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00, oferind clienţilor şi soluţii post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

ALTEX mai deţine un magazin în Galaţi, situat în centrul comercial Shopping City Galaţi. În ambele locaţii, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care subliniază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a oferi cele mai bune servicii. Cumpărătorii care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

 ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia cu o reţea națională de 93 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și un magazin online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *