ALTEX România modernizează magazinul Altex din Râmnicu Vâlcea

ALTEX, cel mai mare retailer electro-IT din România, a finalizat procesul de reamenajare a magazinului din Râmnicu Vâlcea, situat în Complex River Plaza Mall, str. Calea lui Traian nr. 125, etaj 2. 

ALTEXÎncepând cu data de 16 februarie, ora 10:00, cumpărătorii din Râmnicu Vâlcea se vor putea bucura de un magazin modern, extins cu o zonă special amenajată pentru produsele destinate comunicării. Astfel, suprafața magazinului a fost mărită cu 50 mp.

„Obiectivul nostru este să îmbunătățim constant experiența de cumpărare pentru clienții de produse electro-IT, să le oferim cel mai bun preț și accesul la o gamă extinsă de produse și servicii care să le aducă valoare. De aceea, începem anul în forță, cu proiecte noi de modernizare a magazinelor din portofoliu“, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Momentul reamenajării magazinului din Râmnicu Vâlcea coincide cu startul campaniei Black Friday de iarnă. Timp de o săptămână, în perioada 16 – 22 februarie 2017, clienții pot beneficia de cele mai importante reduceri ale sezonului, la sute de produse, din toate categoriile: electrocasnice mici și mari, smartphone-uri și gadgeturi, televizoare și produse audio-video, laptopuri și accesorii.

Astfel, în magazinul Altex din Complex River Plaza Mall, cumpărătorii se pot bucura de mai multe oferte speciale:

 • Smartphone Dual SIM Honor 7 lite, la numai 799,9 lei;
 • Smpartphone Dual SIM ASUS ZENFONE 3, cameră foto 16 MP, 3 GB RAM, procesor Octa Core 2.0, la numai 1359,9 lei;
 • Televizor LED HD VORTEX, diagonala 60 cm, la numai 499,9 lei;
 • Televizor LED SMART HD SAMSUNG, diagonala 80 cm, media player USB și CI+, la numai 999,9 lei;
 • Mașină de spălat ARCTIC, 6 kg, clasa energetică A+, 5 ani garanție, la numai 699,9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
 • Combină frigorifică INDESIT, volum 307 litri, clasa energetică A+, la numai 899,9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi;
 • Calorifer electric VORTEX, 3 trepte de putere, protective la supraîncălzire, la numai 97,9 lei;
 • Fier de călcat PHILIPS, putere 2100 W, talpă ceramică, la numai 92,9 lei;
 • Aspirator fără sac CYCLONIC HOOVER, putere 1400 W, capacitate 1,5 l, la numai 197,9 lei;
 • Laptop LENOVO cu procesor Intel Core i5, 4 GB, 1 TB, la numai 1599,9 lei.

În plus, cu ocazia redeschiderii, ALTEX oferă o serie de servicii de creditare atractive pentru clienţii ALTEX care achiziţionează produse în această perioadă:

 • 24 rate fără dobândă doar prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank;
 • 20 rate fără dobândă prin cardul EuroLine și prin cardurile de credit Bancpost.

ALTEX mai deţine un magazin în Râmnicu Vâlcea, situat în Complex Comercial Family Center, Bulevardul Tineretului 1C. În ambele locaţii, ALTEX oferă clienţilor posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. De asemenea, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 94 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *