ALTEX Piatra Neamț își întâmpină cumpărătorii sub o nouă înfățișare

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a reamenajat magazinul din Piatra Neamţ, aflat în Piaţa Ştefan cel Mare nr. 18 I, iar începând din 15 iulie, cumpărătorii îl vor putea descoperi într-o formă modernizată.

ALTEXOdată cu finalizarea procesului de reamenajare, magazinul ALTEX din Piatra Neamţ asigură cumpărătorilor un acces mai rapid la electronicele şi electrocasnicele expuse la raft, dar şi la o gamă extinsă de servicii şi produse, toate expuse pe o suprafaţă de 1.250 de metri pătraţi.

„Ne dorim să oferim constant clienţilor o gamă cât mai largă de produse pentru nevoile lor, servicii de calitate, dar şi un spaţiu modern şi primitor pentru o experienţă de cumpărare mai plăcută. Acum, magazinul ALTEX din Piatra Neamţ îşi întâmpină clienţii cu un aspect nou, modern şi mai apropiat de aşteptările lor”, afirmă Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Cu ocazia redeschiderii magazinului din Piatra Neamţ, ALTEX a pregătit o serie de oferte speciale, printre care:

  • Televizor Samsung LED Smart full HD, diagonală de 80 cm, la numai 999,9 lei,
    preţ la schimb cu un televizor vechi;
  • Combină frigorifică ARCTIC, capacitate 291 litri, clasa energetică A+, la numai
    799,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi;
  • Combină frigorifică Whirlpool NO Frost, volum 315 litri şi clasa energetică A+, la numai 1.399,9 lei, preţ la schimb cu un electrocasnic vechi.

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 9:00 şi 18:00, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa şi soluţii post-vânzare, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. În plus, clienţii beneficiază de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care subliniază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cumpărătorii care găsesc produsele din gama ALTEX la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

ALTEX 

ALTEX România este liderul pieței românești de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 94 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *