Altex oferă de Black Friday reduceri de până la 80% pentru îndrăgostiți

ALTEX, cel mai mare retailer electro – IT din România, lansează o nouă campanie promoțională Black Friday în perioada 12-15 februarie.

BF-Altex

Reduceri de până la 80% la peste 1000 de produse vor fi disponibile atât pe altex.ro cât și în magazine. Pe durata promoției, clienții au posibilitatea de a opta la cumpărarea oricărui produs pentru un număr promoțional de 20 de rate fără dobânda, folosind cardurile de cumpărături.

Promoția va include smartphone-uri de la 179.9 lei, televizoare LED de la 599.9 lei, laptop-uri de la 799.9 lei sau tablete de la 199.9 lei. Reduceri semnificative de până la 56% vor fi și la electrocasnicele mici, precum aspiratoare, fiare de călcat și storcătoare de fructe sau de până la 40% la aragazuri, plite electrice, aparate frigorifice și mașini de spălat. Oferta este valabilă în limita stocurilor disponibile și se supune unor termeni și condiții.

Clienții au la dispoziție și servicii care îmbunătățesc experiența la achiziționare, precum soluțiile de finanțare flexibile, extragaranția sau instalarea produselor achiziționate la domiciliu. De asemenea, cei care aleg să vină în magazinele Altex au posibilitatea de a testa, de a compara, de a primi un sfat de la specialiști și de a intra în posesia produsului în momentul luării deciziei.

Catalogul Altex poate fi descărcat aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *