Altex inaugurează la Oradea magazinul cu numărul 100

Altex continuă să se extindă la nivel național. Prin deschiderea magazinului din incinta complexului comercial Retail Park Oradea, Altex ajunge la al doilea magazin din orașul Oradea, după cel din complexul Era Oradea, și la magazinul cu numărul 100 la nivel național.

AltexNe bucurăm să fim mai aproape de clienții noștri odată cu deschiderea acestui nou magazin, mai ales că Altex Retail Park Oradea întregește rețeaua de magazine Altex, fiind magazinul cu numărul 100. Este o onoare pentru noi și un motiv de sărbătoare, pe care îl marcăm cu oferte speciale la sute de produse și sisteme de rate fără dobândă, pentru a face tehnologia mai accesibilă clienților noștri.– Ionuț Costruț, Director magazin Altex Retail Park Oradea

Magazinul situat în bulevardul Ștefan Octavian Iosif nr. 7 se întinde pe o suprafață de peste 2.300 mp și are o echipă de 30 de specialiști pregătiți să ofere cele mai potrivite sfaturi clienților.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex inaugurează la Oradea magazinul cu numărul 100
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.