Altex finalizează reamenajarea magazinului din centrul comercial Cora Brătianu Constanța

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, anunță finalizarea procesului de reamenajare și retehnologizare a magazinului din incinta centrului comercial Cora Brătianu Constanța. Deschiderea va avea loc joi, 6 aprilie. Pasionații de tehnologie și cumpărături sunt asteptați să se bucure de o nouă experiență de cumpărături și să profite de ofertele dedicate acestui eveniment, în perioada 06 – 12 aprilie.

altex

Acesta este unul din cele patru magazine ale grupului Altex prezente în Constanța, precum și primul reamenajat de companie în anul 2023. Modernizările locațiilor Altex fac parte din strategia de tehnologizare și eficientizare energetică a magazinelor.

Prin modernizarea rețelei de magazine ne dorim să oferim clienților o experiență de cumpărături îmbunătățită și totodată ne dorim și o eficientizare din punct de vedere energetic. Din 6 aprilie îi așteptăm pe toți cei din Constanța, dar și din împrejurimi să se bucure de tehnologie și noutăți, de o diversitate și de un număr mult mai mare de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, în magazinul Altex Cora Brătianu Constanța”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Locația magazinului

Magazinul Altex se află în incinta centrului comercial Cora Brătianu – Șos. Cumpenei, nr.2, Constanța. Magazinul Altex are o suprafață comercială de peste 1.000 mp și un stoc de peste 30.000 de produse. Acesta este al patrulea magazin Altex din municipiul Constanța, alături de magazinul Altex din complexul comercial City Park Constanța, Altex Vivo Constanța și magazinul Media Galaxy din centrul comercial Tomis.

În urma procesului de modernizare și retehnologizare a fost schimbat mobilierul, pardoseala, instalațiile de securitate și cele electrice, dar și sistemul de climatizare. Sistemul tradițional de iluminat a fost înlocuit cu unul de tip LED, care oferă un consum de energie mult mai redus. În plus, au fost introduse displayuri digitale care oferă clienților o experiență in store mult mai bună.  De asemenea, magazinul era dotat cu sistemul de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Oferte în cadrul magazinului din Constanța

Altex îi invită pe locuitorii orașului Constanța, dar și pe cei din împrejurimi, joi 6 aprilie, în magazinul din incinta complexului comercial Cora Brătianu,  să profite de o experiență de cumpărături mult mai bună, un stoc mai mare de produse și servicii de calitate, dar și multe surprize atât pentru cei mari cât și pentru cei mici: face painting, modelare cu baloane, dar și caricaturiști, totul într-o atmosferă de sărbătoare.

Magazinul Altex va fi deschis de luni până duminică între orele 09:00 – 21:00, excepție făcând în data de 6 aprilie, atunci când programul o este unul extins, de la  08.00 la 21.00.

În perioada 6–12 aprilie, toți clienții magazinului Altex din Constanța pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă o rată cadou la orice produs achiziționat în rate fixe egale. Această ofertă este valabilă pentru cumpărături în rate, în valoare de minimum 2.000 lei. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 6-12 aprilie 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex din centrul comercial Cora Brătianu Constanța.

Și Altex Travel se alătură evenimentului cu oferte dedicate:

  • Charter Antalya, Turcia, Grand Viking Kemer 4*, 7 nopți, All Inclusive, de la 479 Eur/persoană – zbor direct din Constanța.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, retailerul s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Retailerul și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, retailerul  a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *