Altex Romania are un nou Director Comercial

Începând cu luna octombrie, Edvin Abdulachim se alătură echipei de top management și ocupă poziția de Director Comercial în cadrul companiei Altex Romania, unul dintre liderii pietei de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia, din România, cu o activitate de peste 20 de ani.

AltexSchimbarea face parte dintr-un proces mai amplu, de tranziție către un nou model organizațional, aliniat la noile realități și provocări ale pieței de electro-IT.

În contextul dezvoltării Omnichanel, noul Director Comercial Altex Romania va coordona și dezvolta relațiile comerciale pentru toate canalele de vânzare:

  • comerțul tradițional – cele peste 100 magazine Altex și Media Galaxy
  • comerțul online – site-urile altex.romediagalaxy.ro
  • noul marketplace, dar și vânzările pe canal B2B, către companii cu capital privat sau de stat.

Edvin a lucrat timp de 9 ani în cadrul companiei Samsung Electronics Romania unde, din poziția de Director de vânzări, a coordonat cu succes departamentele de vânzări Business to Consumer & Business to Business pe categoriile IT, TV & Audio-Video.

Edvin Abdulachim cunoaște foarte bine companiile din cadrul grupului Altex Romania, unde a mai activat în perioada 2002-2009, ultima pozițe ocupată fiind cea de Retail Manager.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Altex Romania are un nou Director Comercial
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.