Altex România deschide primul magazin din orașul Balș

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin inaugurarea primului magazin Altex din orașul Balș, județul Olt. Noul magazin își deschide porțile pentru public începând cu 21 septembrie și devine, astfel, cel mai mare centru de tehnologie din Balș, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.500 mp. În perioada 21 septembrie – 27 septembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Balș.

altex

Extinderea rețelei de magazine Altex reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare, care vizează accesul rapid și convenabil la o varietate extinsă de produse, la cel mai atractiv raport calitate-preț. Totodată, retailerul electro-IT furnizează servicii de calitate, cum ar fi politica 2x diferența, livrarea în doi oameni sau transportul gratuit pentru comenzile online.

„Suntem mândri să contribuim la progresul orașului Balș prin inaugurarea primului magazin Altex din oraș. Ca de obicei, scopul nostru este să facilităm viața comunității locale prin intermediul tehnologiei de ultimă generație la cel mai mic preț. Așteptăm un număr cât mai mare de persoane din comunitatea Balș la inaugurare, cu surprize și oferte pe măsură,”  a menționat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Programul magazinului și surprize la deschidere

Magazinul situat pe Strada Nicolae Bălcescu, nr 192, Balș, județul Olt dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. Pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului va fi disponibilă o stație de încărcare.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Balș va funcționa de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit din timpul săpămânii este de la 9:00 la 21:00, iar sâmbătă, magazinul funcționează între orele 9:00 și 20:00, în timp ce duminică, între orele 9:00 și 18:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum caricaturi, modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ iar  momentele artistice vor fi oferite un ansamblu folcloric.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 21 septembrie – 27 septembrie pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Balș.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *