ALTEX România și UniCredit Bank S.A. contribuie la modernizarea secțiilor de Terapie Intensivă a spitalelor din România

Altex România anunță implicarea UniCredit Bank S.A. în campania #împreună. Instituția financiară se alătură inițiativei care are drept scop dotarea cu monitoare și ventilatoare de ultimă generație a 30 de paturi din secțiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din România.

ALTEX

UniCredit Bank S.A. donează 70.000 de euro pentru ca aparatura de ultimă generație să ajungă către spitalele unde există o necesitate acută pentru astfel de dotări.

Campania #împreună, lansată de Altex România și Fundația Altex în luna aprilie, este susținută de Ministerul Sănătății, iar echipamentele ce urmează a fi achiziționate au fost analizate, selectate și validate de către medici si specialiști, o parte din ei fiind membrii ai Comisiei de management clinic și epidemiologic al COVID-19, din Ministerul Sănătății.

Instalarea aparaturii se va face în linie cu recomandările Ministerului Sănătății, iar, în plus, Altex România, cu sprijinul partenerilor implicați în campanie, se angajează să aducă specialiști din China care să instruiască personalul medical din România cum să folosească ventilatoarele de generație modernă, fără compresor.

„Această perioadă ne-a arătat, poate mai mult decât oricând, cât de important este să ne unim forțele pentru a face o schimbare. Ne bucurăm că UniCredit a decis să se alăture acestui proiect cu o miză importantă pentru sistemul medical românesc. Împreună putem contribui la accesarea celor mai noi tehnologii pentru spitalele din întreaga țară”, a declarat Dan Ostahie, CEO și fondator Altex România.

“Ne alăturăm cu bucurie campaniei prin care Altex, un partener strategic al UniCredit în Romania, și-a asumat să doteze secțiile de terapie intensivă cu tehnologie medicală de ultimă generație. Această inițiativă vine să completeze acțiunile pentru susținerea comunității pe care și noi, la nivel de organizație, le-am întreprins în ultimele luni”, a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank.

Cum puteți susține campania #împreună

Cei care vor să se implice și să doneze pot intra pe site-ul altex.ro, în secțiunea Donăm #împreună. Valoarea unei donații pornește de la 10 lei. Sumele strânse se actualizează zilnic și se pot verifica pe site.

Pentru dotarea a 30 de paturi cu aparatură performantă de terapie intensivă este nevoie de 952.000 de euro. Cu această sumă vor fi achiziționate:

  • 30 de ventiloare VG70 (livrare estimată la finalul lunii August, începutul lunii Septembrie)000 euro, inclusiv TVA
  • 30 de monitoare COMEN C90 (livrare estimată la finalul lunii Aprilie)-000 euro, inclusiv TVA

Campania #împreună este inițiată de Altex România și Fundația Altex, susținută de Ministerul Sănătății, cu participarea clienților și partenerilor Altex, care înțeleg că va fi bine doar #împreună și doar prin #solidaritate.

Până în acest moment, Altex a donat aparatură și echipamente în valoare de 162.000 euro, sumă acoperită din fonduri proprii:

  • 7 monitoare COMEN C90 pentru secțiile de Terapie Intensivă – 60.000 de euro
  • 17.000 măști FFP2  – 52.817 euro
  • 100 de laptopuri pentru centrul operațional din cadrul IGPR care coordonează activitatea din teren – 25.000 euro
  • 130 de smartphone-uri performante adaptate tehnic pentru centrul operațional din cadrul IGPR care coordonează activitatea din teren – 21.500 euro
  • 26 de scaune de birou pentru centrul operațional din cadrul IGPR care coordonează activitatea din teren – 2.707 euro

Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu 125 magazine deschise în țară. În peste 28 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 482 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » ALTEX România și UniCredit Bank S.A. contribuie la modernizarea secțiilor de Terapie Intensivă a spitalelor din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.