Altex România inaugurează primul magazin din Caransebeș

Altex România continuă extinderea lanțului de magazine și deschide primul centru electro-IT din Caransebeș. Extinderea rețelei Altex vine ca răspuns la nevoia clienților de a avea acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț. Magazinul proprietate, deschis pe 16 martie, aduce peste 1.500 mp de tehnologie și stații electrice de reîncărcare pentru clienți, în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro.

altex

”Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea primului magazin Altex din municipiul Caransebeș. Ȋn toate orașele ȋn care suntem prezenți cu magazinele Altex am reușit să facem diferența ȋn viețile locuitorilor, iar acest lucru ne-am propus și pentru cei din municipiul Caransebeș și împrejurimi, să facem tehnologia accesibilă tuturor.” a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Primul magazin Altex din municipiul Caransebeș, și al doilea din județul Caraș-Severin, este situat pe strada Ardealului, nr 83-87, are o suprafață comercială de 1.500 mp, un stoc de peste 40.000 de produse. Magazinul este dotat cu tehnologie de ultimă generație precum display-uri digitale, pentru o experiență îmbunătățită de cumpărături, etichete electronice care asigură o mai bună vizibilitate a prețurilor la raft. În plus, Altex își menține strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon iar pe clădirea magazinului urmează să fie implementat un sistem cu panouri fotovoltaice. În parcare, clienții vor avea la dispoziție stații de încărcare cu trei prize fast-charge, pentru mașinile electrice.

Surprize pentru vizitatori

Toți cei care vor vizita magazinul Altex din Caransebeș în ziua deschiderii, sunt așteptați cu o mulțime de surprize, concursuri cu premii, oferte speciale, dar și momente artistice, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Ansamblul Junii Gugulani o să încânte publicul cu un show de excepție cu dansuri românești, sârbești și țigănești, iar pentru cei mici Altex a pregătit face paintig și modelare cu baloane.

Doar ȋn ziua deschiderii, joi 16 martie, magazinul Altex are program extins, de la 7:00 la 21:00. Programul normal este de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 20:00, iar duminică, între orele 9:00 – 18.00.

În perioada 16 – 23 martie, toți clienții magazinului Altex din Caransebeș  pot profita de ofertele dedicate la produsele electro-IT mult dorite.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă o rată cadou la orice produs achiziționat în rate fixe egale. Această ofertă este valabilă pentru cumpărături în rate, în valoare de minimum 2.000 lei. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 16 – 22 martie 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Caransebeș.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, retailerul s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Retailerul și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, retailerul a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *