Altex dă startul la Black Friday, în perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie în magazinele fizice și online

Altex, liderul pieței de retail din România, dă startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday. În perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Campania de Black Friday de anul acesta este structurată în trei valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

altex

Black Friday la Altex reprezintă o oportunitate deosebită pentru clienți de a face achiziții inteligente, beneficiind de prețuri reduse, pe o durată de 3 săptămâni. Ofertele sunt generoase pe întreaga perioadă a campanie și acoperă o gamă variată de categori de produse. Și de această dată am gândit oferte speciale concepute pentru a îmbunătăți calitatea vieții clienților noștri, atât în magazinele noastre fizice, cât și online. Cu fiecare campanie de Black Friday încercăm să fim mai aproape de nevoilor acestora și să oferim calitate la cel mai bun preț,” a declarat Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Până la 50% discount

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar și până la 50% la produsele din categoria băuturi, copii, gătit & veselă. Laptopurile, telefoanele, tabletele și smartwatch-uri vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria gaming, mobilier și bricolaj. Categoria beauty, curățenie, electrocasnice mici și mari, dar și categoriile de vehiculele electrice, sport și voiaj vor vor avea prețurile reduse de până la 40%. Televizioarele și produsele audio-video vor beneficia de o reducere de până la 20%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienților să urmărească săptămânal produsele care se înscriu ȋn campania de Black Friday și să își creeaze liste cu produse favorite.

”Campania de Black Friday din acest an include trei valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în etapa respectivă. Ca de obicei, clienții pot opta pentru comandă online sau aplicația mobilă Altex sau cumpărături direct în magazinele noastre,”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Cele 3 etape Black Friday 2023:

  • Val 1: oferte valabile între 2 noiembrie – 8 noiembrie
  • Val 2: oferte valabile între 9 noiembrie – 15 noiembrie
  • Val 3: oferte valabile între 16 noiembrie – 22 noiembrie

De asemenea, clienții pot alege achiziția produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanțare Credex disponibil în magazine sau online.

ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *