A început Black Friday la Flanco

Anul acesta, Flanco Retail organizează cel mai mare eveniment de shopping al anului în perioada 1 – 20 noiembrie, cu reduceri de până la 80% la peste 1000 de repere și un stoc de 300.000 de produse.

FlancoDupă o perioadă în care Black Friday a fost asimilat cu sărbătoarea americană a reducerilor de preț, treptat a devenit mai degrabă o perioadă în care retailerii acordă reducerile maxime pentru un număr foarte mare de produse”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. ”Cu o istorie de șase ani de Black Friday în România, am încorporat feedbackul din vânzări al consumatorilor români și am decis să extindem perioada reducerilor pe aproape trei săptămâni, acoperind toate segmentele de produse cu reduceri de până la 80%.

Anul acesta, vom avea un Black Friday incomparabil cu anii trecuți. Ne așteptăm la vânzări în creștere față de edițiile anterioare dar, fiind primul an în care prelungim sărbătoarea de shopping a anului, e dificil să facem estimări precise”, explică șeful Flanco.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse, printre care: televizoare, aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat, hote, mașini de tocat, calorifere, storcătoare de fructe, cafetiere, aspiratoare, blendere, prajitoare de pâine, râșnițe, fierbătoare etc.

Suntem pregătiți cu stocuri suficiente în cei peste 25.000 de metri pătrați pe care îi avem în depozitele din București, Timișoara, Cluj, Constanța, Iași și Sibiu”, mai spune Dragoș Sîrbu.

Și în acest an, Flanco va oferi clienților posibilitatea achitării produselor în rate. În plus, clienții pot opta pentru un credit obținut pe loc, fără adeverință de salariu. Anul trecut, vânzările în rate au reprezentat nu mai puțin de 20% din total.

Timp de 3 săptămâni echipele de vânzări Flanco vor pregăti și vor actualiza oferta, astfel încât și cei care așteaptă ziua de 18 noiembrie pentru a face achiziția să aibă, la rândul lor, multe opțiuni și reduceri atractive.

Păstrăm oferte speciale si surprize pentru ziua de vineri, 18 noiembrie, pe care o promitem peste așteptări pentru cei care ne vor călca pragul magazinelor sau vor intra pe flanco.ro.”, mai anunță CEO-ul Flanco.

În toată perioada de Black Friday, Flanco își păstrează activ serviciul Suport 24/7, prin care răspunde non stop întrebărilor clienților săi, în cel mai scurt timp.

Pentru toate comenzile de Black Friday, livrările se vor face până în casa clientului, iar transportul este gratuit la valori de peste 100 de lei.

Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1500 de angajați, compania deţine o rețea de 118 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 71 de orașe.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „A început Black Friday la Flanco”

  1. De ce nu imi vine aragazul?? Pe data de 19.11.2016 am foat la magazinul flanco si am cumparat un aragaz Hansa la 499.99 lei.Niaci azi in 3.12.2016 nu a venit. O doamna de acolo de unde am platit a zis ca in maxim 10 zile v-a fi livrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *