Bogdan Dirjan este noul director de dezvoltare al Flanco Retail

Bogdan Dirjan este, începând de luna aceasta, Directorul de dezvoltare al Flanco Retail și totodată membru al echipei de Senior Management din cadrul companiei.

Bogdan DirjanDin această poziție, Bogdan va fi responsabil de dezvoltarea rețelei de magazine Flanco și de administrarea contractelor de chirie pe spațiile curente, precum și de reamenajarea unui număr important de magazine mari în 2016.

”Bogdan are o experiență de peste 10 ani în retail bancar și competențe solide în sales, marketing și online retail,” spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. “Ne bucurăm să îl avem în echipa noastră și avem toată încrederea că va dezvolta cu succes nu numai rețeaua existentă, dar și noul concept de magazine Flanco. În ultimul timp, în procesul de cumpărare al clienților noștri urmărim să integrăm natural experiența online și interacțiunea directă din magazine, și vom ține cont de acest aspect în crearea noului nostru concept de magazine.”

Înainte de a se alătura echipei Flanco, Bogdan a lucrat, timp de 11 ani, la BRD Finance IFN, unde a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții de management in cadrul departamentelor Comercial, Marketing și Dezvoltare online și New business.

“Noul rol la Flanco Retail îmi permite să-mi valorific experiența și cunoștințele acumulate în mediul bancar, într-un context mai extins, acela comercial, și mai concret, mai aproape de clientul final,” spune Bogdan Dîrjan. “Integrarea și armonizarea experiențelor online/offline sunt mize importante și în mediul financiar. La Flanco, mă bucur să am, din noua calitate, o privire de ansamblu asupra întregului sistem implicat de aceste experiențe – și să pot contribui la dezvoltarea lui prin inovații relevante pentru consumatori.”

Bogdan a absolvit, în 2003, cursurile Academiei de Studii Economice, secția Management și, ulterior, Modulul de Management din cadrul Școlii INSEAD, din Franța.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *