Campanie ALTEX ,,Back to school”: reduceri de până la 40% la produse electro-IT și de birotică-papetarie

Altex România anunță începerea campaniei ,,Back to school”. Cu mesajul „Reîncepem școala și cu poftă pentru educație, și cu chef de distracție”, retailer-ul, împreună cu RTC, au pregătit în cadrul campaniei reduceri de până 40% la produse electro-IT și de birotică-papetarie, valabile online, dar și în cele peste 120 de magazine Altex.

Altex

În luna martie, ca parte a strategiei de a oferi o experiență de shopping completă, grupul Altex a finalizat achiziția companiei RTC Proffice, lider în importul și distribuția produselor pentru birou și rechizitelor. În urma integrării, Altex își diversifica portofoliul cu peste 100 de branduri internaționale și oferă garanția celui mai mic preț din România la peste 5000 de noi produse din gama birotică-papetărie.

Astfel, în cadrul campaniei din această toamnă, retailer-ul vine în întâmpinarea nevoilor elevilor, în pragul noului an școlar, cu promoții la ghiozdane, seturi de rechizite, produse art & craft, dar și cu o gamă variată de laptopuri, tablete, imprimante, sisteme desktop, monitoare.

,,În prezent, numărul elevilor care nu au acces la internet sau la un computer a ajuns la aproximativ 900.000. Într-un astfel de context, în care situația anului școlar este atipică, iar măsurile concrete legate de accesul copiilor la studiul online încă nu au fost luate, credem că este responsabilitatea noastră, în calitate de lider al pieţei româneşti de retail, să facilităm accesul la tehnologie și la produsele de care elevii au maximă nevoie în perioada următoare.

Campania <<Back to school>> este deja una cu tradiție, însă anul acesta am extins și mai mult ofertele. Prin achiziția companiei RTC ne asigurăm că oferim cel mai mic preț din România la gama de articole birotică-papetărie și că punem la dispoziția elevilor alternative de cea mai bună calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex România.

 Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Campanie ALTEX ,,Back to school”: reduceri de până la 40% la produse electro-IT și de birotică-papetarie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.