Cel mai mare magazin iSTYLE devine Apple Premium Partner Store

Rețeaua iSTYLE își redeschide cea mai mare locație din România, magazinul din Mall Băneasa Shopping City, având un design adaptat după conceptul Apple Premium Partner. Publicul se va putea bucura de noul spațiu începând din 17 iunie.

istyle

Acesta este cel de-al doilea magazin Apple Premium Partner din România după cel din AFI Cotroceni deschis de iSTYLE în urmă cu două luni. Odată cu noua lansare, iSTYLE a pregătit și o expoziție-muzeu cu diferite modele de iPhone și de computere Apple produse de-a lungul timpului.

Conceptul de Premium Partner implică un design complet nou, similar cu magazinele Apple din întreaga lume. După transformare, suprafața magazinului a ajuns la 230 de mp, iar numărul de produse expuse s-a triplat. De asemenea, specialiștii de vânzări sunt pregătiți special pentru a asigura clienților experiența de cumpărături specifică Apple Store.

Investiția în noul magazin

Investiția în redeschiderea iSTYLE din Mall Băneasa a fost de 1 milion de euro și a cuprins renovarea, mobilierul, oferta de lansare și comunicarea.

„Suntem bucuroși să putem anunța că ne îndeplinim promisiunea și deschidem, în decurs de doar câteva luni, cel de-al doilea magazin iSTYLE deținător al statutului de Apple Premium Partner. Totul este la superlativ! Utilizatorii Apple din România se vor bucura de o suprafață mai mare, mai multe produse expuse simultan, mai mulți specialiști de vânzări, service și sesiuni de training direct în magazin, așa cum există în toate locațiile Apple din lume. Ne așteptăm la aceleași reacții pozitive din partea iubitorilor brandului precum în cazul evenimentului de lansare din AFI Cotroceni. În acest sens, am pregătit o ofertă care să acopere cât mai multe dorințe și nevoi venite din partea clienților și partenerilor noștri”, a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.

iSTYLE România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în 2022, cu 39% mai mare decât în anul precedent.

Expoziția denumită „Design the Future” va cuprinde modele de smartphone începând cu iPhone 2G din 2007 și până la iPhone 14 Pro Max lansat anul trecut. În cazul computerelor Mac, printre exponate se vor regăsi: Macintosh SE din 1987 sau Macintosh Spartacus (Twentieth Anniversary Macintosh sau “TAM”)  din 1997, dar și alte modele consacrate. Fanii vor putea admira exponatele afișate în cadrul expoziției din fața magazinului în perioada 16-18 iunie.

„Prin această expoziție-muzeu, am dorit să sărbătorim într-un mod unic noua locație Apple Premium Partner, prezentând o călătorie a performanțelor și inovațiilor în domeniul tehnologiei. Fiecare model iPhone și Mac este gândit să ne ajute să creăm mai ușor. Gadget-uri mai puternice, funcționalități create special pentru nevoile fiecăruia și moduri infinite de personalizare, aceasta este istoria unuia dintre cele mai renumite branduri din lume”, a explicat Alina Gheorghiu, Director de Marketing iSTYLE România.

Oferte speciale în magazinul iSTYLE

Începând din 17 iunie, iSTYLE a pregătit mai multe oferte speciale pentru toți clienții care vor ajunge în magazinul din Mall Băneasca Shopping City.

Astfel, cea mai atractivă ofertă este pentru noul model MacBook Air 15 inchi, M2, 256 GB care costă 6.999 lei, iar cel de 512 GB este redus la 7.999 lei.

Din oferta mai fac parte și următoarele produse: MacBook Air (13 inchi, M1, 256 GB) al cărui preț este de 3.999 lei, iar cel cu procesor M2 este de 5.199 lei. Prețuri speciale au și Apple Watch SEE, AirPods 2, iPad 9 sau iPhone 11. Primii 100 de clienți care achiziționează un MacBook Air M1 primesc o carcasă de protecție cadou.

Ce presupune conceptul Apple Premium Partner

Design reînnoit în conformitate cu stilul Apple

Designul magazinului a fost creat de o echipă de designeri specializați la sediul Apple din Cupertino. Toate echipamentele provin de la furnizori cu care Apple lucrează direct, de exemplu mesele rotunjite sunt din SUA, iar mobilierul din Germania. O altă caracteristică o reprezintă faptul că magazinul va putea funcționa fără o casă de marcat fizică în viitorul apropiat.

Produse disponibile imediat

În noul spațiu, afișarea produselor și accesoriilor Apple este chiar mai importantă decât înainte. Numărul de vitrine închise este redus la minimum, astfel încât clienții pot încerca cu ușurință produsele expuse pe suprafețe deschise fără ajutorul personalului.

Servicii de service chiar și în decurs de o zi

iSTYLE va oferi servicii permanente de service, inclusiv înlocuirea ecranului unui iPhone sau a bateriei în aceeași zi. Mai mult, clienții vor avea acces la o gamă largă de soluții de plată – pe lângă serviciile de plată Easy Upgrade și pachetele de servicii iSTYLE Comfort, sunt puse la dispoziție o schemă de credit pentru produse și un serviciu de compensare a echipamentelor uzate.

Personal de specialitate și workshop-uri

Magazinul va avea angajați specializați care au beneficiat de formare exclusivă pentru partenerii Apple Premium și care vor oferi în mod regulat training gratuit și workshop-uri deschise publicului larg. Ele vor începe din primăvară acestui an cu subiecte de interes pentru fanii Apple, cum ar fi: operarea MacOS pentru începători, sfaturi și trucuri pentru utilizatorii avansați de Mac și un curs de editare video.

Consultanța corporate continuă

iSTYLE pune un accent și mai mare pe deservirea antreprenorilor și a companiilor mici și mijlocii, motiv pentru care un membru al personalului specializat în utilizatori corporate și cu experiență financiară în acest sens întărește echipa.

iSTYLE Retail România

iSTYLE gestionează 15 locații în București și principalele orașe din țară. Acestea însumează peste 1 700 mp de retail high-tech premium, proiectate și executate cu atenția la detalii caracteristică pentru Apple, și sunt deservite de peste 80 de consultanți instruiți la cele mai ridicate standarde. Spațiile iSTYLE sunt adaptate astfel încât accentul este pus pe siguranța clienților și furnizarea constantă a unor servicii de cea mai bună calitate.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE furnizează de peste 20 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *