cora a lansat un magazin online dedicat în exclusivitate produselor electronice și electrocasnice

corastoreRetailerul cora a lansat în Franţa www.corastore.fr, un magazin online dedicat exclusiv produselor electronice şi electrocasnice. După ce fac comanda online, clienţii au posibilitatea să îşi ridice singuri comanda de la unul dintre cele 11 centre Drive sau prin livrare la domiciliu.

În comparație cu rivalii săi francezi, Louis Delhaize, operatorul magazinelor cora, are în prezent cea mai mare ofertă online de produse alimentare din Franţa, având la bază formatul său Drive, iar prin această lansare cora este primul retailer alimentar care intră pe zona de non-food, în segmentul produselor electronice şi electrocasnice.

În România, cora are deja un magazin online în fază de testare, coradigital.ro, de unde se pot cumpăra doar produse tip electrocasnice, audio-video, IT şi comunicaţii.

Pe de altă parte, cora a intrat oficial în e-commerce, prin lansarea în decembrie 2013 a platformei coraDrive.ro, un serviciu prin intermediul căruia clientul plasează comanda online şi îşi ridică singur produsele de la magazin. Serviciul este disponibil iniţial doar la magazinul cora Lujerului din Bucureşti.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *