Discounturi pentru greșelile apărute pe site-ul DOMO

Săptămâna aceasta au apărut pe site-ul DOMO greșeli de redactare la două dintre produsele din gama Westwood pe care retailerul le comercializează.

Domo-Militari2În urma acestor greșeli, e vorba despre mașina de spălat rufe XPB42-4288S/SB și ondulatorul cu perie BY-705 E, au apărut numeroase reacții din partea publicului care au fost dezbătute, ulterior, în presă. Reprezentanții companiei și-au asumat erorile apărute prin acordarea de discounturi de până la 50% la produsele Westwood.

Le mulțumim celor care ne-au informat asupra erorilor apărute pe site-ul nostru. Trebuie să recunoaștem că ne-am amuzat, dar, în același timp, am considerat că trebuie să reacționăm și să oferim explicații clienților noștri. Identificarea unei persoane responsabile pentru acest incident nu a reprezentat o prioritate pentru noi. Cum spune un proverb românesc – Nu arunca greșeala ta asupra altuia, ci mai bine îndreapt-o. Alături de colegii mei, am hotărât să remediem erorile prin aplicarea unor discounturi la produsele Westwood. Putem spune că este modul nostru de a plăti pentru greșeli.“, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

În perioada 17 iulie – 31 august, DOMO aplică discounturi la mai multe produse din gama Westwood. Acestea pot fi cumpărate din toate magazinele DOMO din țară și online.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *