DOMO are o nouă echipă de management

Electro-retailerul IT DOMO anunță o nouă componență a echipei de management, consolidată în linie cu strategia de redefinire a business-ului companiei.

Kim Koellner - CEO DOMO SRLFormată din specialiști cu experiență în retail, finanțe, vânzări, marketing, logistică sau resurse umane, noua echipă de management DOMO se va ocupa sub coordonarea lui Kim Koellner (CEO DOMO) de implementarea noii strategii de business a companiei și a planului de redefinire, create pentru a întâmpina cu o viziune inovatoare noile nevoi ale consumatorilor și dinamica pieței.

DOMO pregătește un nou model de business pentru o piață a viitorului. Pornim la drum cu o echipă consolidată, care va contribui prin expertiza sa în implementarea noii viziuni a companiei. Ne bucurăm să investim în oameni și în noi resurse pentru a putea furniza clienților noștri experiențe unice, de calitate și la cel mai corect preț. Ne reinventăm special pentru ei și acesta este doar un pas din planul de redefinire strategică DOMO.

Credem cu tărie că oamenii sunt în centrul oricărei afaceri de succes – fie că vorbim de echipa sau clienții noștri – și de aceea promovăm valori umane în activitatea noastră, precum corectitudine, determinare sau performanță și investim în această viziune”, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

Structura noii echipe de management DOMO SRL:

Anca David, Chief Financial Officer DOMO SRL, cu 19 ani de experiență în finanțe, management și servicii de consultanță financiară și de afaceri, a ocupat de-a lungul carierei sale funcții care i-au permis o dezvoltare complexă în retail, acumulând o experiență bogată în managementul financiar în retail în cadrul unor companii private din domenii precum comerț farmaceutic, imobiliare industriale, dar și în instituții publice educaționale. În plus, Anca este Managing Director în cadrul unui start-up, oferind de asemenea consultanță financiară la nivel european.

Adelina FroneaHR Director DOMO SRL, cu o experiență bogată în HR și business development, a gestionat de-a lungul carierei proiecte de HR de evaluare, traininguri, coaching, performance assessment sau evaluare pentru clienți precum: Italsofa Romania, Libra Bank, Heineken Romania, UPC, Alro Slatina, Raiffeisen Bank etc. Timp de 4 ani a coordonat businessul unei companii de Management și Consultanță strategică de business.

A fost project manager pentru 3 proiecte europene POSDRU de HR și cercetare. Anterior, a ocupat poziții de Sales Manager și Senior Key Account Manager în cadrul unor companii de software sau telecom.

Elena Cristina Costăchescu, Chief Marketing Officer, DOMO SRL, deține o experiență de peste 16 ani în marketing și vânzări, cu accent pe poziționarea strategică de brand, programe de comunicare integrată, management de produs, trade marketing, programe de loializare și de customer experience.  Anterior, a ocupat funcția de Marketing Director în cadrul Altex, unde a dezvoltat platforme noi de comunicare și a desfășurat campanii integrate de marketing și vânzări. Și-a început cariera în telecom, unde timp de 14 ani a acumulat o experiență bogată în companii precum Romtelecom, Telemobil, Cosmote sau UPC. A absolvit un program de EMBA – Executive Master of Business Administration în cadrul Open University Business School.

Luminița Cristina Moise, Director Economic, DOMO SRL, vine de pe poziția de Audit Manager din cadrul PriceWaterHouseCoopers, compania unde a activat timp de 7 ani, ocupând diferite funcții care includ audit financiar, tax management sau consultanță. Anterior, s-a ocupat de audit financiar în cadrul Deloitte, dezvoltând până în prezent o carieră în domeniu de peste 10 ani. Este trainer certificat, deține un MBA în finanțe, contabilitate, controlling și audit în cadrul Universității din Orléans, Franța. Membră în CAFR, CECCAR, CCF România și în cadrul Associations of Chartered Certified Accountants, Glasgow, Marea Britanie (timp de 6 ani).

Irinel Popescu ocupă poziția de International Sales Director România & Moldova în cadrul DOMO SRL din iulie 2015. Irinel are o experiență de peste 14 ani în retail, în cadrul unor companii de renume. Și-a început cariera în grupul Metro, ocupând diferite funcții de-a lungul timpului în cadrul acesteia. Are o importantă experiență la nivel internațional în Ungaria, în cadrul Tesco, unul dintre cei mai mari retaileri de pe plan mondial, unde în perioada 2011 – 2015 a lucrat pe poziția de Area manager și ulterior Business Development Manager. Este de profesie economist, absolvent al FEAA, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova.

Noua echipă de management va fi coordonată de Kim Koellner, CEO al DOMO SRL din 2013. Koellner are peste 10 ani de experienţă în domeniul retail pe pieţele din Franţa, Germania şi România. Este de origine sud-coreeană şi a urmat studiile în Germania şi Statele Unite.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *