DOMO deschide cel de-al 6-lea magazin DOMO POP-UP, în Bragadiru

Retailerul electroIT Domo inaugurează joi, 21 mai, cel de-al 6-lea magazin din rețeaua DOMO POP-UP, în Bragadiru, județul Ilfov.

Imagine-Domo Pop-upSpecial pentru locuitorii orașului, numai în ziua deschiderii, începând cu ora 9:00, primele 30 de persoane care vizitează noul magazin vor primi gratuit câte un încărcător auto universal.

Magazinul DOMO POP-UP din Bragadiru va funcționa la adresa str. Povernei numărul 18, la intersecția cu șoseaua Alexandriei, vizavi de Primăria orașului, în intervalul orar 09:00 – 18:00, în fiecare zi, de luni până duminică și va avea program prelungit în ziua inaugurării (9,00 – 20:00).

În linie cu conceptul rețelei, magazinul pune la dispoziția consumatorilor cele mai noi produse de IT&C și tehnologii de ultimă generație, la prețuri avantajoase, mai mici decât în orice alt magazin DOMO sau pe www.domo.ro sau în oferte săptămânale exclusive pentru locuitorii orașului Bragadiru. Magazinul va oferi o selecție din cele mai noi modele de telefoane, tablete, laptopuri și accesorii, cu prețuri adaptate și reînnoite conform cerințelor.

Clienții care vin în magazin vor avea acces la o platformă modernă care oferă posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi direct la domiciliu în decurs de maximum 24 de ore, gratuit pentru comenzile de peste 90 ron.

Magazinul va găzdui terminale speciale pentru plata rapidă a facturilor la utilități, reîncărcare electronică, cumpărare Rovinietă și achiziția biletelor la meciuri, concerte sau alte evenimente din rețeaua Eventim.

Clienții se vor bucura și de alte facilități importante, precum:

  • Transport garantat pentru orice produs;
  • Servicii de instalare a produselor la domiciliu;
  • Garanție extinsă;
  • Posibilitatea de retur în maximum 31 de zile de la cumpărare;
  • Vânzare în rate;
  • Acces la programul DOMO Exclusive Club (la orice achiziție, clientul primește un card de fidelitate care îi aduce o serie de beneficii: discount-uri suplimentare, puncte cadou la ziua de naștere, tombole cu premii atractive, consultanță specializată gratuită, call center 12/24, 6/7).

Bragadiru este a 6-a unitate unde conceptul DOMO POP-UP este implementat, concept lansat recent de retailerul de electroIT DOMO, pentru a oferi consumatorilor acces rapid și complet la cele mai noi produse de IT&C. Până la finalul anului 2015, DOMO are în plan deschiderea unui număr de 100 de magazine POP-UP în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *