DOMO lansează campania socială „Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”

Retailerul electroIT DOMO anunță lansarea, cu ocazia Zilei Copilului, a campaniei sociale derulate sub sloganul „Jucăria ta va fi zâmbetul lor!”

domo ziua copilului

Campania se va desfășura în perioada 15-31 Mai 2015 și se adresează tuturor celor care doresc să aducă un zâmbet pe fețele copiilor fără posibilități.

Jucăriile strânse până la data de 31 Mai vor fi donate  către 90 de centre de copii din întreaga țară. În fiecare magazin DOMO din țară, cât și la sediile DOMO din București și Târgu-Secuiesc vor fi amenajate spații special semnalizate cu vizualul campaniei în care se vor colecta jucăriile donate. Fiecărei persoane care se va alătura campaniei, prin donarea unei jucării, i se va oferi o ciocolată Milka.

“DOMO își propune ca această campanie să fie o sursă de inspirație și pentru alte inițiative de acest gen, atât pentru  companii, cât și pentru publicul larg, care să încurajeze gesturile simple, necostisitoare, dar semnificative prin forța de a ajuta semenii. Ne dorim ca această campanie să fie una de success, iar acest lucru va fi posibil doar cu ajutorul tuturor celor care vor contribui prin donarea de jucarii. Vom implica in primul rand angajatii Domo si sperăm ca si clienții nostri să ne urmeze exemplul.” declară responsabilul de marketing Domo.

Domo vine în sprijinul clienților care doresc să participe la campanie, dar nu au timpul necesar de a cumpăra o jucărie și de a o aduce într-unul din magazinele sale. În paralel cu acțiunea de donare de jucarii se desfășoară o campanie cu vouchere.

Pentru orice achiziție efectuată în perioada 15-25 Mai, clienții vor beneficia de un voucher cu 5% reducere, ce poate fi utilizat necondiționat la orice achiziție ulterioară. Nefolosind reducerea oferită pe voucher, clientul va contribui la această campanie deoarece  contravaloarea acestora va fi folosită de DOMO tot în scopul achiziționării de jucării, urmând ca acestea să fie donate, de asemenea, centrelor de copii din țară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *