DOMO Retail redeschide magazinul din West Park Militari București

Retailerul electroIT DOMO redeschide azi, 2 aprilie, magazinul său din Millitari (intrarea pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km 13, langa Fashion Outlet).

Domo-Militari

În urma implementării unei strategii de business care include reconfigurarea centrului comercial și adresarea cu precădere a clienților care vin din zonele limitrofe, vor fi create condiții și servicii speciale de livrare.

Lansarea noului spațiu DOMO vine în întâmpinarea dorinței clienților din zone aflate în afara ariilor comerciale consacrate ale Capitalei de a avea acces la cea mai nouă tehnologie de produse din portofoliul DOMO, precum și la ofertele reînnoite și personalizate permanent ale retailerului electroIT.

Fost magazin tip outlet, noul centru comercial marca DOMO se desfășoară în perimetrul unui spațiu de 1.200 metri pătrați, optimizat, redecorat și reamenajat conform unui design contemporan, ergonomic și funcțional, care pune în valoare gama de produse și funcțiile acestora.

Pe parcursul procesului de selectare, testare și cumpărare a articolelor dorite, echipa de consultanți a magazinului va oferi permanent recomandări și consiliere specializată tuturor clienților interesați. Cumpărătorilor DOMO li se propune o experiență completă de cumpărare.

Am redeschis acest magazin în urma conștienzării nevoii de a le oferi clienților din zone mai puțin deschise marilor centre comerciale un spațiu modern, prietenos, flexibil, reconfigurat conform celor mai noi standarde de confort și funcționalitate. Așa cum i-am obișnuit la fiecare lansare/redeschidere de magazine DOMO, așteptăm clienții la magazinul din Militari cu oferte speciale de deschidere. Ca în toate celelalte magazine din reteaua Domo, clientii vor putea testa și produsele marcă proprie, care reprezintă o extensie importantă de portofoliu în cadrul strategiei noastre de business, urmând a fi asistați de specialiștii noștri”, declară reprezentantul DOMO.

Noua locație păstrează un loc semnificativ în cadrul politicii companiei de a configura o rețea de magazine care să asigure și să anticipeze cerințele actuale ale tuturor cumpărătorilor DOMO.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *