Dyson deschide primul magazin de prezentare în Băneasa Shopping City din București

Dyson deschide unul dintre cele mai mari magazine de prezentare din regiune în centrul comercial Băneasa Shopping City din București și aduce tehnologia de ultimă generație mai aproape de consumatori. Zilnic, între 10.00 si 22.00, vizitatorii au ocazia să se familiarizeze cu cele mai recente descoperiri științifice din sfera igienizării locuinței, a purificării aerului și a îngrijirii părului.

dyson

Tehnologia Dyson este proiectată pentru a rezolva probleme reale cu care oamenii se confruntă în propriile locuințe, fie că e vorba de modul în care fac curat, alergii la praf sau îngrijirea părului. Cel mai bun mod de a o înțelege este prin experimentare. Magazinul Dyson este locul care aduce la viață știința și ingineria, găzduind întregul portofoliu de produse al companiei.

Situat la primul etaj al centrului comercial și cu o suprafață de 50 mp, magazinul dispune de mai multe zone de prezentare și display-uri interactive pentru a crea o experiență unică pentru clienți. Oricine dorește să testeze produsele, înainte de a le achiziționa, are la dispoziție personal special instruit să prezinte tehnologia Dyson și să ofere toate informațiile necesare despre caracteristicile fiecărui produs. Mai mult decât atât, un hairstylist este la dispoziția oricui dorește să afle cum se pot realiza diverse coafuri cu produsele Dyson de îngrijirea părului.

Tehnologiile instrumentelor Dyson

Instrumentele de stilizare a părului de la Dyson valorifică tehnologii precum controlul inteligent al căldurii, tehnologia Air Multiplier sau efectul Coandă, care se regăsesc în uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și multi-stylerul Airwrap.

Utilizarea capetelor de aspirare și a diferitelor accesorii pentru a aspira podelele, gresia, covoarele, tapițeria și locurile greu accesibile din casă și captarea a 99,99% din particulele ultrafine de până la 0,1 microni sunt câteva dintre caracteristicile pe care consumatorii le pot găsi la cele mai recente modele de aspiratoare fără fir: Gen5, Submarine, V15, V12, V11, V10.

De asemenea, purificatoarele Dyson detectează și captează particule ultra fine ce pot cauza alergii respiratorii și dispun de filtre certificate HEPA H13, ceea ce înseamnă că poluanții sunt captați și reținuți în interior, creând unui mediu mai sănătos în locuințe. Din oferta Dyson fac parte dispozitivele: PH04 si HP09.

DYSON

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. După ce a început totul într-o magazie din Marea Britanie, compania a crescut constant de la înființarea sa în 1993. Astăzi, compania are un sediu global în Singapore și două campusuri tehnologice în Marea Britanie, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și Hullavington.

Din 1993, compania a investit peste 1 miliard de lire sterline în birourile și laboratoarele sale din Wiltshire, care găzduiesc cercetarea, proiectarea și dezvoltarea viitoarei tehnologii Dyson. Compania este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021, inclusiv un nou magazin Dyson Virtual Reality Demo.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *