EuroGsm lansează propriul portal de job-uri

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, a lansat propriul portal de job-uri, cariere.eurogsm.ro, și se așteaptă să primească, în medie, 2.000 de aplicații în fiecare lună.

Alin Negrii, EuroGsmPe lângă informații despre posturile disponibile în cadrul rețelei naționale EuroGsm, portalul oferă și posibilitatea de a aplica cu CV-urile încărcate pe site-urile consacrate cu locuri de muncă, dar și în mod direct, completând un CV sau trimițând unul în format .doc sau .PDF. Este necesară fie crearea unui cont de utilizator, fie conectarea prin intermediul profilului de Facebook sau Google+, toate datele fiind securizate.

Dacă până acum ne-am remarcat în piață prin calitatea produselor și a serviciilor pe care le livrăm, acesta este punctul în care începem să vorbim despre noi ca și angajatori, nu numai prin beneficiile pe care le oferim, ci și prin politicile noastre în ceea ce privește resursa umană”, a declarat Alin Negrii, HR Manager EuroGsm.

Cei interesați pot căuta job-ul dorit în funcție de oraș, nivel de experiență, departament sau locul unde se desfășoară munca, platforma fiind una intuitivă.

Portalul cariere.eurogsm.ro conține informații detaliate despre companie, anumite politici sau reguli interne de necontestat, grupate sub titulatura “EuroGsm Facts”, sfaturi despre cum ar trebui să se prezinte candidații la interviurile de angajare, precum și informații care să-i ajute pe cei care doresc să lucreze la EuroGsm să cunoască mai bine compania, înainte de a aplica.

Portalul are atașat și un blog, în care sunt publicate articole pe teme de management, dezvoltare personală și resurse umane. Reprezentanții companiei își doresc ca blogul sa devină o sursă de referință în domeniu, articolele fiind redactate atât de angajații EuroGsm, cât și de colaboratori externi.

Pe cei care explorează în detaliu site-ul îi așteaptă și o surpriză – posibilitatea de a-și testa logica numerică, verbală sau gândirea spațială, prin diverse teste”, a mai spus Alin Negrii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *