Flanco oferă cumpărături în rate cu cardul de salariu în premieră în magazinele electro-IT

Flanco, în parteneriat cu Oney, aduce o nouă premieră în magazinele sale: posibilitatea de a cumpăra în rate, direct cu cardul de salariu, fără credite la bancă sau carduri de credit/cumpărături. Flanco este singurul retailer electro-IT din țară care oferă clienților săi această soluție de plată nu doar online, ci și în întreaga sa rețea fizică.

flanco

Promisiunea noastră față de clienți este că îi ajutăm să își permită ce este mai bun, iar prin această soluție de plată contribuim la îndeplinirea obiectivului, aducându-le alte două beneficii importante: rapiditate și simplitate. Unii clienți nu își doresc să dețină un card de credit, îl consideră o grijă în plus, așa că pentru ei, posibilitatea de a cumpăra în rate, direct cu cardul de debit, este un avantaj important. Să zicem că vor să cumpere o mașină de spălat rufe, dar bugetul le permite doar un model cu o cuvă de 5 kg. Prin acest serviciu, pot cumpăra un model dintr-o gamă superioară, cu o cuvă de 8 kg, poate chiar și cu uscător incorporat, plătind prețul produsului în rate, timp de 3-4 luni, cu o dobândă nesemnificativă.”, spune Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco. 

Achitarea produselor în rate

Această soluție de plată se adresează exclusiv persoanelor fizice și permite achitarea produselor în 3 sau 4 rate lunare, la alegerea clientului, pentru valori ale comenzilor între 400-12.000 lei. Clienții au nevoie doar de un card de debit Visa sau MasterCard, pe care îl pot folosi pentru cumpărături fie în magazine, fie online. Singurii pași necesari sunt: optarea pentru plata în 3 sau 4 rate și completarea unui scurt formular – care nu presupune prezentarea unei adeverințe de venit, ca în cazul creditelor clasice. Apoi, în maxim 3 minute, primesc răspunsul solicitat.

Un alt avantaj important îl reprezintă dobânda foarte mică, de 0,5% din valoarea creditului, un cost, practic, nesemnificativ. Spre exemplu, pentru cumpărarea în rate a unui produs în valoare de 1.000 de lei, clientul va achita o dobândă de doar 5 lei. Prima rată și dobânda se achită pe loc, iar următoarele două sau trei rate, în funcție de opțiunea clientului, la intervale de 30 de zile.

Prin gama sa variată de servicii, Flanco își propune să ofere clienților săi soluții omnichannel, care să integreze perfect experiența de cumpărare online-offline. Astfel, toate serviciile oferite sunt disponibile în rețeaua fizică și online, deopotrivă. Totodată, servicii precum “Rezervă online și ridică din magazin” sau “Comandă pe flanco.ro și verifică coletul la livrare” conectează cele două experiențe de cumpărare și întăresc promisiunea retailerului de a fi un partener de încredere pentru clienții săi.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 111 orașe ale României.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa piața electro-IT, telecom, tehnologie și eCommerce.

Abonaţi-vă gratuit la newsletterul publicației ElectroRetail.ro!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 488 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Flanco oferă cumpărături în rate cu cardul de salariu în premieră în magazinele electro-IT
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.