Flanco deschide cel mai mare magazin al său din București în centrul comercial Militari Shopping

Flanco a deschis astăzi cel de-al unsprezecelea magazin al său din București, amplasat în centrul comercial Militari Shopping. Cu o suprafață generoasă de 1.000 mp, noul magazin este cel mai mare punct de vânzare al retailerului, din capitală.

flanco

Proiectul de deschidere și amenajare a presupus o investiție consistentă, în valoare de 2,5 milioane de lei. Retailerul a ales dotări moderne și a acordat o atenție sporită detaliilor care asigură protejarea mediului înconjurător, dar și o mai bună eficiență: iluminarea LED și etichetele electronice. Încă de la primele ore ale dimineții, echipa de consultanți și-a întâmpinat cei dintâi clienți, cu oferte speciale de deschidere la o gamă variată și atent selecționată de produse electro-IT.

Noul magazin Flanco ne aduce mai aproape de clienții noștri, în una dintre cele mai populate zone ale capitalei – cartierul Militari. Într-un an în care bugetul alocat investițiilor – în special pentru deschideri și reamenajări de magazine – are un nivel record, de 20 de milioane de lei, ne urmăm, mai mult decât oricând, strategia de dezvoltare sănătoasă. Alegem cu atenție orașele cu o cerere importantă ori cele în care prezența noastră este, momentan, modestă, zonele rezidențiale potrivite și locațiile comerciale care beneficiază de trafic intens și ne pot oferi o expunere importantă.”, spune Dragoș Sîrbu, Director General Flanco.

Prețurile produselor din magazinul Flanco

Clienții beneficiază de unele dintre cele mai competitive prețuri de pe piață la produse de ultimă generație, fie că vorbim despre electrocasnice pentru casă (combine frigorifice de la 999 lei, automate de cafea De’Longhi de la 899 lei, aspiratoare robot cu funcție de spălare de la 699 lei), de echipamente IT sau audio-video (laptop Lenovo de la 799 lei, televizoare LED 80 cm de la 299 lei, televizor 4K Samsung 108 cm de la 999 lei) ori despre cele mai noi dispozitive smart (iPhone 14 de la 3.799 lei, Apple Watch SE2 de la 999 lei, Samsung Galaxy A23 de la 699 lei).

Oferta pregătită clienților noștri pune accent pe trei atribute esențiale: tehnologie de top, calitate și prețuri competitive. Flexibilitatea, fie că vorbim despre modalitatea de achitare a cumpărăturilor, de posibilitatea de a se răzgândi și de a returna produsul ori despre modul de a intra în posesia comenzii, este un alt beneficiu care stă la baza promisiunii noastre față de clienți și poate fi regăsit în toate magazinele rețelei.”, spune Ionuț Cîrstea, Retail Manager Flanco.

Plata în rate a cumpărăturilor

Astfel, clienții pot achita cumpărăturile în până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc, în magazin, ori direct cu cardul de salariu în 3 sau 4 rate. În cazul unei nepotriviri în ceea ce privește produsul ales, aceștia au oricând opțiunea celei mai lungi perioade de retur gratuit din piața de electro-IT, de 45 de zile. De asemenea, clienții care preferă să comande online, pot alege să își ridice produsele din magazinul Flanco Militari Shopping, la fel ca și din celelalte puncte ale rețelei.

În București, retailerul operează alte zece magazine, majoritatea fiind situate în centre comerciale – fie de dimensiuni mari (Afi Cotroceni, Sun Plaza, Veranda Mall), fie de tip galerii comerciale (Titan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Orhideea, Drumul Taberelor). Celelalte două magazine au amplasare stradală (Pieptănari și Obor). În zona metropolitană a capitalei, Flanco are două magazine – în Voluntari și în Bragadiru.

Magazinul Flanco Militari Shopping este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 10:00-22:00, la adresa – B-dul Iuliu Maniu 560A, București.

Flanco

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României. De asemenea, magazinul online al retailerului, flanco.ro, se află în continuă dezvoltare și oferă tehnologie de ultimă generație, cele mai căutate branduri și soluții inovatoare de plată.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *